Хижак–панібрат

Хижак–панібрат

Випадок iз донецьким вовком і досі не знають, як назвати — чи трагічним, чи комічним. Днями на одній із галявин поблизу мікрорайону «Червоний пахар» i «Дурної балки», що в Куйбишевському районі Донецька, мирно паслися кози, а біля них так само мирно дрімала їхня господиня. І тут невідь– звідки біля її годованців з’явився вовк. Протерши очі, перелякана бабуся переконалася, що не спить і що вовк зовсім не казковий. Сіроманець, не звертаючи уваги на людину, взявся «приручати» домашню скотину. Кози порозбігалися, а ось козлові, який був прив’язаний до прикорня, пощастило менше. Чимало довелося бідоласі намотати кіл, поки на гвалт не прибігли сусіди з вилами й рогачами (майже як у відомій казці) й не відбили рогатого від непроханого гостя.

Страшна печеня

Страшна печеня

Минулої суботи близько першої ночі з нез’ясованих поки що причин сталося загорання в одному з приміщень тваринницького комплексу з відгодівлі свиней агропромислової компанії «Росан–Агро», розташованого в селі Підгороддя Рогатинського району.

131 карикатура за годину

131 карикатура за годину

Днями Чернiвцi гучно відсвяткували вже 602–гу річницю першої письмової згадки. Цього року святкування влаштували на кілька днів раніше, аби городяни могли сповна насолодитися різноманітними заходами у свої вихідні дні. У Чернівцях відбувся майже забутий парад, де в колонах ішли медики, вчителі, комунальники, спортсмени, митці й навіть байкери. На площі Турецької Криниці вже традиційною стала виставка–продаж товарів народних митців: глечики, вишиті сорочки, різноманітні художні вироби. Також укотре завітали до Чернівців ковалі з різних міст.

Запоріжжю — двадцять дюжин!

Запоріжжю — двадцять дюжин!

Запоріжці упродовж тижня гуляють iз нагоди 240–річчя заснування свого міста. Попри негоду минулих вихідних, гомінко було у місцях проведення майже усіх заходів — на концертному майданчику біля каскаду фонтанів «Веселка» і майдані Фестивальному, на «Алеї Майстрів», де свої вироби презентували народні умільці з усієї України, на Хортиці, де фестивалили козаки, і на виставці ретро–автівок тутешнього автомотоклубу «Фаетон».

Удар у спину

Удар у спину

Тривалий конфлікт між 9–класником та двома 11–класниками Харківської школи №8 завершився справжньою бідою. Останні з тяжкими травмами потрапили на лікарняне ліжко. За словами очевидців, скандалити хлопці почали вже давно, але, зрештою, у молодшого терпець увірвався, і він вирішив помститися старшим. Для цього у п’ятницю відпросився з уроків, знайшов палицю, заточив її кінець ножем i повернувся до школи чекати старшокласників. Для надійності також покликав свого товариша — 15–річного в’єтнамця із сусідньої школи. Разом вони й напали на 11–класників, коли ті йшли додому. Зав’язалася бійка, пiд час якої запрошений для розбірок школяр ударив одного з хлопців по голові товстою палицею. А потім догнав їх уже за територією школи й по черзі завдав удари у спину кілком, який заточив для помсти дев’ятикласник.

Всі статті рубрики