Вітаємо, Ваша Величносте!

Вітаємо, Ваша Величносте!

Серед усіх змагань серії «Великого шолома» турнір на траві в Лондоні завжди відзначався сталим порядком — традиції в Британії поважають. Скажімо, тут неодмінно дотримуються обов’язкового дрес–коду для гравців — вбрання винятково білого кольору. Глядачам на трибунах подають порції частування рівно з десяти полуниць — нехай і за фантастичну як для нас ціну. Ідеально підстрижений газон на 20 кортах готують спеціально до Уїмблдонського турніру, і, аби траву не видзьобали голуби, організатори наймають спеціальних яструбів. А щоб відлякувати лисиць, корти обгородили колючим дротом.

Третій зайвий

Третій зайвий

Учора на чемпіонаті світу вже стали відомими дві пари 1/8 фіналу — відбулися матчі третього туру в групах А і В. Але закінчилися вони після підписання цього номера «УМ» до друку, тож відкладемо аналіз французьких невдач і аргентинських успіхів до завтра. А наразі розглянемо детальніше позавчорашні вечірні матчі.

Привиди над Ґорґанами

Привиди над Ґорґанами

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бігцем чи велосипедом, краще не по прямій, але головне — якнайшвидше. Такий зміст мають традиційні пригодницькі змагання Gorgany Race, або «Ґорґанські перегони», що відбулися днями в районі масиву Ґорґани на межі Прикарпаття і Закарпаття. Мега–екстремальні перегони зібрали цьогоріч рекордну кількість учасників — 66 команд (158 осіб), які представляли майже всі регіони України. Команда «Дезорієнт» із Польщі стала першою іноземною, що змагалася на «Рейсі».

Голос «Колоса»

Голос «Колоса»

Навряд чи більшість шанувальників спорту зможе відповісти на таке запитання: що об’єднує призерів Пекінської олімпіади Василя Ломаченка, Наталю Добринську, Ольгу Коробку та Василя Федоришина? Однак відповідь проста. Всі перелічені зірки українського спорту є членами фізкультурно–спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України. Минулої суботи в Будинку профспілок це поважне товариство підбивало підсумки минулої п’ятирічки.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики