Із травою по життю

Із травою по життю

У розпал футбольного чемпіонату світу, здається, лише одна подія може привернути увагу шанувальників спорту — Уїмблдон, який традиційно збирає найкращих тенісистів планети наприкінці червня. Любителі поєднувати перегляд гри на трав’яних кортах із полуницею з вершками на трибунах Всеанглійського клубу лаун–тенісу й крикету вчора дочекалися свого часу. Найстарший і найпопулярніший турнір серії «Великого шолома», що веде історію з 1877 року, підтримує марку й солідним призовим фондом. Цього разу він становив 13,725 млн. фунтів стерлінгів, що майже на десять відсотків більше, ніж торік. Переможцям в одиночному розряді — і серед чоловіків, і серед панянок — дістанеться по мільйону, та й інших учасників не обділять.

Репетиція гуртом

Репетиція гуртом

Європейська легкоатлетична федерація преебуває в постійному пошуку оптимального варіанта змагань збірних, через що регулярно змінює їх формат і назву. Хочеться ж, щоб було цікаво і глядачам, і спортсменам, і телевізійникам, та й фінансовий зиск якийсь здобути. Наразі командні турніри явно поступаються за популярністю індивідуальним, тому не всі найсильніші «піддані королеви спорту» на них приїздять. Хоча й зірок світового рівня тут достатньо.

Вам привіт від «Джабулані»!

Вам привіт від «Джабулані»!

Як жартують уболівальники, на чемпіонаті світу вже варто створити так званий «клуб жертв «Джабулані», куди ввійдуть голкіпери, котрі пропускали голи після несподіваних вивертів офіційного м’яча турніру. До воротарів збірних Англії, Алжиру, ПАР минулих вихідних приєднався воротар японської команди Ейдзі Кавасіма — він так і не розгадав траєкторію польоту снаряда після удару голландця Уеслі Снайдера. І щось підказує, що нових ляпів голкіперів ми побачимо ще чимало. А збірна Голландії завдяки тому «пострілу» півзахисника міланського «Інтеру» стала першою збірною, що забронювала місце в 1/8 фіналу.

Рука вам у поміч

Рука вам у поміч

Бразильці позавчора стали другою командою, яка достроково забезпечила собі квитки до «плей–оф», набравши шість очок у двох турах. І саме гра п’ятиразових чемпіонів світу викликає найбільше похвал на тлі решти учасників «мундіалю». Виправилися вчора і «європейські бразильці» — команда Португалії принизила, здавалося б, непоступливу збірну КНДР. А італійці наразі й близько не нагадують команду, що є чинним чемпіоном планети.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики