Дівчата б’ють дівчат

Дівчата б’ють дівчат

Ця новина перед минулими вихідними облетіла засоби масової інформації: на території середньої школи № 94 у Дніпропетровську шестеро дівчат жорстоко відлупцювали восьмикласницю Ірину. Для роз­прави шестеро дівчат та двоє хлопців, які живуть в іншому мікрорайоні, спеціально прибули до школи № 94. Після з’ясування стосунків Ірина потрапила на тиждень до лікарні.

Конструктивна класика

Конструктивна класика

Підземний бункер, башта–олівець і навіть абстрактне марево, навіяне сном про фантастичну читальню майбутнього. Це лише невелика частина образів, в яких учасники Всеукраїнського конкурсу ескізів–ідей побачили будівлю громадсько–політичної бібліотеки імені Євгена Кушнарьова. Остання, за попередньою інформацією, буде зведена на харківському майдані Свободи, зайнявши шматок саду імені Шевченка.

Мама на похорон не прийшла

Мама на похорон не прийшла

Про цього хлопчика з Білопільського району «УМ» розповідала на початку року. Його довелося госпіталізувати, забравши з міліцією у батьків. На сполох тоді забила голова сільради. А коли співробітники кримінальної міліції у справах дітей зайшли до будинку, були вражені тим, у якому стані знаходяться діти.

Всі статті рубрики