У Голованівськ — їсти борщ

У Голованівськ — їсти борщ

Колишній начальник райвідділу міліції Голованівського району, що на Кіровоградщині, Михайло Ковальський ще позавчора був звільнений із–під варти. Як пояснив «УМ» речник Генпрокуратури Юрій Бойченко, відповідне рішення — змінити Ковальському запобіжний захід з утримання під вартою на підписку про невиїзд — ухвалив слідчий. Таке право слідчий має згідно зі ст. 165 Кримінально–процесуального кодексу, яка передбачає загальні положення порядку застосування, скасування або зміни запобіжного заходу.

Крок НАТОмість

Крок НАТОмість

НАТО підвередив готовність прийняти до своїх лав Україну. «Ми давно ухвалили рішення, що Грузія та Україна стануть членами НАТО. Ми ухвалили таке рішення у 2008 році, і воно, як і раніше, залишається в силі», — сказав Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен.

Свідомий геноцид!

Свідомий геноцид!

Днями відбулося засідання Політичного комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи, на якому було заслухано доповідь української сторони з питання Голодомору 30–х років в Україні і на теренах колишнього Радянського Союзу. Підсумком засідання став проект резолюції, в якому комітет Асамблеї визнав тоталітарний сталінський режим злочинним, а діяльність тодішнього керівництва СРСР такою, що була спрямована на свідоме позбавлення життя мільйонів українців. «Асамблея засудила тоталітарний сталінський режим, а політику тодішніх керівників СРСР визнала політично вмотивованою і спрямованою на знищення українського народу», — повідомив «УМ» телефоном зі Страсбурга народний депутат України, член ПАРЄ Григорій Омельченко.

Генерал уже не в резерві

Генерал уже не в резерві

Керманич МВС Юрій Луценко, який тиждень тому заявив про підтримку на виборах президента–2010 кандидатури Тимошенко, учора звільнив свого нового–старого заступника й водночас начальника кримської міліції Анатолія Могильова, якого кілька днів тому поновив на цій посаді Донецький окружний адміністративний суд. Як повідомляє прес–служба кримської міліції, генерала Могильова звільнено «за грубе порушення закону «Про міліцію», який забороняє співробітникам міліції займатися політичною діяльністю. Мовляв, генерал перебував у кадровому резерві МВС, але водночас дозволив собі займатися політикою — очолив Кримський передвиборчий штаб кандидата в президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Рийте носом!

Рийте носом!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прийнято вважати, що в період кризи потрібно обмежувати витрати. Навпаки, уряд повинен стимулювати витрати як державні і бізнесові, так і витрати населення. Ніщо так не поглиблює кризу, як відкладання витрат на майбутнє. Під час кризи потрібно витрачати гроші, підтримуючи розвиток. Це в кінцевому рахунку сприятиме зростанню платоспроможного попиту, а значить і зростанню виробництва. Зростання виробництва неможливе без зростання платоспроможного попиту. Нині навіть ті підприєм­ства, спад яких сягнув 20—30%, не спроможні реалізувати свою продукцію. Зростання платоспроможного попиту — рятівне коло для економіки. Тільки покупець спроможний витягти економіку з кризової ями.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики