ЦИТАТИ ТИЖНЯ

18.12.2009

Геннадій Москаль,
заступник міністра внутрішніх справ
— про те, що Шуфрич ударив Луценка:

— Я знаю, чому Нестор Іванович так відреагував під час своєї зустрічі з міністром. Йому негайно треба одружитися, бо в нього надзвичайна проблема — спермотоксикоз. У нього, бачите, з жінками не ладиться, от він на чоловіків і кидається. Є, щоправда, ще один спосіб позбутися спермотоксикозу, але Нестор Іванович, мабуть, знає це і без чужих порад.

(«Кореспондент»)

 

Юрій Луценко,
міністр внутрішніх справ
— про те, чи даватиме здачі Шуфричу:

— Удар Шуфричу завдає саме життя Шуфрича. Він корчить із себе мачо, хоча по життю — чмо.

(«Коммєрсант — Україна»)

 

Нестор Шуфрич,
народний депутат
— про Луценка й гей–клуби:

— Інформацію про те, що Луценко відвідує гей–клуби, я дізнався із сайту. Ця інформація була підтвер­джена відповідним керівником цієї гей–організації, який, щоправда, уточнив, що пан Луценко відвідує гей–клуби — вдумайтеся — як представник Соцпартії... Юрій Віталійович дав із цього приводу вичерпну відповідь, відповідаючи на питання журналу «Публічні люди»: «Краще бути геєм, аніж політичним...». Ви знаєте, мабуть, людина, яка випробувала перше (а те, що він є другим, ми всі це знаємо), має право відповідати на таке питання.

(Стенограма ВР)

 

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр
— про головного конкурента на виборах:

— Коли сьогодні Янукович виходить і каже, що у нього вже перемога в кишені, то я можу сказати, що він не в ті кишені заглядає.

(УНІАН)

 

Ілько Кучерів,
директор Фонду «Демократичні ініціативи»
— про «чорну соціологію» на цих виборах:

— Україна — один із чемпіонів Європи за рівнем корупції. Тому цього разу буде, як завше. Уже з’являються дивні фірми, які продукують фальшиві рейтинги. Знаєте, дуже багато грошей крутиться під час виборів, і соціологія — хороший спосіб списати фінанси, а потім відзвітувати перед замовником: мовляв, витрачено таку–то суму, ваш рейтинг виріс на 0,2%. Іноді політтехнологи приходять до соціологів і замовляють дослідження, які показали б неперервний ріст рейтингів. Такі фокуси можуть бути.

(«ЛігаБізнесІнформ»)

 

Олександр Пабат,
кандидат у президенти
— про мораль у політиці:

— Я хочу, щоб мої діти жили у країні рівних можливостей. Щоб їх не перетворювали на бидло і не вказували: мовляв, сиди тут, від тебе нічого не залежить. Я так жити не хочу! У всіх політиків є запасні аеродроми. Якщо ти не переховуєш гроші за кордоном, то ти лох. А я лох, ось я — лох! Тому що лох тільки на території хама є лохом, а на території звичайної людини — такої, як я — чесний, довірливий, порядний громадянин.

(«Коммєрсант—Україна»)