Литвин не гідний президентства

Литвин не гідний президентства

Одному з незмінних кандидатів у президенти — Олександру Морозу — не затишно в кампанії з окремими претендентами на булаву. Йдеться про давнього опонента Сан Санича — нинішнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина, якого він неодноразово звинувачував у причетності до вбивства Георгія Гонгадзе. Мороз вважає, що Центрвиборчком повинен відреагувати на інформацію ЗМІ про причетність Литвина до вбивства журналіста. Тим більше, як повідомляла «УМ», затриманий у рамках цієї справи екс–генерал Олексій Пукач дав слідчим свідчення, у яких згадував про роль і причетність Володимира Михайловича.

Бунт у Русі

Бунт у Русі

Як повідомляла «УМ», львівська обласна організація Народного руху України ухвалила рішення про саморозпуск. На її базі створено крайову організацію громадського руху «За Україну!». «Ми не могли допустити об’єднання з ідеологічно несумісним Блоком Тимошенко, — зазначив голова рухівців Львівщини Ярослав Пітко. — Рух не політичний проект, який із нього робить Борис Тарасюк. Принципи і засади чорноволівського Руху — інші, й тому нам із Тарасюком не по дорозі».

Вето на епідемію

Вето на епідемію

Із понеділка діти в різних регіонах України потроху згадують про навчання: карантин, пов’язаний з епідемією грипу, завершився. Однак сама епідемія триває, принаймні на політичному рівні. Сьогодні Верховна Рада намагатиметься подолати вето Президента на закон про зміни до держбюджету поточного року, якими передбачено збільшити на 1 мільярд гривень кошти Резервного фонду для спрямування їх на профілактику грипу і лікування хворих. Президент, блокуючи цей закон, наголосив: Національному банку «нема звідки взяти» ці кошти. А отже, для того, щоб виконати рішення парламенту, НБУ довелося б позапланово запустити друкарський станок, що завжди загрожує інфляцією й іншими негараздами.

Користувачі несвідомого

Користувачі несвідомого

Харківські психологи, проаналізувавши технологічні ходи учасників президентської гонки, зробили дуже невтішний висновок. Маючи невеликі шанси сподобатися виборцям конкретними справами чи кандидатською програмою, вони взялися агресивно атакувати підсвідомість виборців. Такі прийоми, як правило, застосовують у суспільствах із низьким інтелектуальним та культурним рівнем, бо лише там можуть пройти (не викликавши відрази та різкого спротиву) ігри у печерне месіанство.

Справа техніки

Справа техніки

У Львові політологи та соціологи спробували визначити «технічних» кандидатів у президенти. Виконавчий директор обласної організації Комітету виборців України Оксана Дащаківська зазначила, що, відповідно до законодавства, називати будь–якого кандидата «технічним» ніхто не має права, «з іншого боку, певні кандидати самі знають, що пройти до другого туру вони не мають шансів і їхнє завдання — інше. Це може бути допомога в організації виборчого процесу іншим суб’єктам, відтягування голосів, чергова сходинка політичної або бізнесової кар’єри».

«Цей шкодливий Кіт Леопольд»

«Цей шкодливий Кіт Леопольд»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Уночі прихильники Віктора Ющенка заблокували всі входи в адміністрацію Президента, Кабінет Міністрів, Верховну Раду. Працівники державних органів влади не могли вийти на роботу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Листопад. Опадають «сині»

Листопад. Опадають «сині»

Буквально напередодні керманич луганської обласної організації Партії регіонів, «права рука» Януковича в парламенті Олександр Єфремов повідомив землякам, що в лавах «регіоналів» жодного розколу немає й не буде — а вже наступного дня з «синьої» фракції міської ради в Ровеньках, грюкнувши дверима, вийшло 18 депутатів (доти фракція налічувала 26 осіб).

Всі статті рубрики