Домашняя колбаса з бацилою

<a href="http://www.dlya-mam.com/rechepti/domahnyaya_kolbasa/"><font color="#000000">Домашняя колбаса</font></a> з бацилою

Учора почався процес «виписування» з інфекційного відділення міської дитячої лікарні Кременчука учнів місцевої гімназії №6, які потрапили туди з діагнозом «харчове отруєння». Першими «щасливчиками», згідно з висновками медиків, стануть близько десятка гімназистів. Про це «УМ» повідомив заступник начальника управління охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації Ігор Перогов, котрий особисто виїжджав на місце НП.

«Росіянин, бий москалів!»

«Росіянин, бий москалів!»

«Війна з Україною почнеться вже найближчим часом! Кремлівській верхівці ця бійня потрібна для того, щоб врятувати свій рейтинг, що швидко падає, і відволікти увагу пересічного росіянина від проблем самої Росії... Ця війна — американська авантюра, політика англосаксів полягає в тому, щоб утягувати Росію в безперспективне протистояння на Заході для того, щоб не давати їй освоювати власний Схід, Сибір та Центральну Азію...

Фотосесія атома

Фотосесія атома

У тому ж корпусі Харківського фізико–технічного інституту, де майже 80 років тому вчені вперше в СРСР розщепили ядро літію, у вересні сталася ще одна світова сенсація. Послідовники легендарного УФТІ зафіксували на відеоплівку і сфотографували атом вуглецю. До них усі спроби отримати подібну світлину завершувалися невдачею через надто розмитий відбиток найдрібнішої частинки Всесвіту.

Коротке замикання і довгий траур

Коротке замикання і довгий траур

Мати прокинулася, коли полум’я вже охопило будинок, розповіли у прес–центрі управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій у Рівненській області, й відразу кинулася по допомогу до сусіда. Чоловік, не роздумуючи, побіг рятувати дітей. Увійти через двері вже було неможливо. Тоді він розбив вікно й витяг із палаючої кімнати дворічних Настю та Артема. Знайти інших дітей йому завадили вогонь та дим. За цей час до місця трагедії приїхали пожежники, яким довелося здолати відстань у 50 кілометрів від райцентру до віддаленого села. Коли вогнеборці прибули до місця пожежі, дерев’яну будівлю вже повністю охопило полум’я й була загроза, що вогонь може перекинутися на сусідній будинок.

Мамо, а я не знала, де та біда

Мамо, а я не знала, де та біда

Виходячи заміж за іноземця і народжуючи від нього дитину, часто жінка ризикує більше ніколи не побачити своє маля. Чергова історія сталася з колишньою киянкою Н., яка вийшла заміж за палестинця. Кілька років тому родина переїхала до Німеччини, де Н. навчається в одному з університетів.

Помста ведмедя

Помста ведмедя

Зі слів мешканців села Зелена Надвірнянського району, які оприлюднила місцева інформаційна агенція, у гірському лісі неподалік цього населеного пункту під час незаконного полювання ведмідь розірвав браконьєра, який поранив його пострілом із рушниці. Сподіваючись, що нерухомий звір мертвий, чоловік підійшов до нього впритул і відразу потрапив у залізні ведмежі обійми, з яких не міг вирватися. На допомогу пошматованому товаришу кинувся його напарник і другим пострілом добив ведмедя. Свідком жахливої сцени став 15–річний син потерпілого, який від побаченого нібито втратив мову.

Сам собі університет

Сам собі університет

Людина–парадокс. Народившись 1909 року у Нижньому Новгороді в Росії, після того, як батьки переїхали на українську Полтавщину, він усе життя вважав себе українцем, мав відповідний запис у паспорті і носив вишиванки. Закінчивши лише сім класів середньої школи, Микола Боголюбов мав проблеми з арифметикою й отримав вердикт від свого вчителя: «З тебе, Миколо, математика не буде», але вже в його 17 років мала президія Укрглавнауки змушена була постановити: «З огляду на феноменальні здібності з математики, вважати М.М. Боголюбова на становищі аспіранта науково–дослідної кафедри математики у Києві». Будучи науковцем «ще того», старого гарту, Микола Миколайович вільно спілкувався зі своїми іноземними колегами англійською, французькою та німецькою мовами, писав цими мовами праці й статті.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бійка за честь працювати на державу

Бійка за честь працювати на державу

У понеділок 21 вересня у Державному комітеті рибного господарства України на вулиці Артема було гаряче — сюди прибув його колишній керівник Володимир Волков, звільнений у травні минулого року рішенням Кабміну за «несумлінне виконання своїх обов’язків і порушення присяги держслужбовця». Начебто маючи на руках рішення суду, яким його було поновлено на посаді, пан Волков у супроводі 70 представників козацьких організацій увійшов на територію комітету і зайняв кабінет теперішнього голови Держрибгоспу. Але закріпився ненадовго.

Всі статті рубрики