Краса по–київськи

Краса по–київськи

Завтра столиця України набуде статусу центру світової художньої гімнастики: з 14 по 16 серпня в Палаці спорту відбудеться один з етапів Кубка світу. Цьогоріч у Києві вже проводили змагання високого рівня: у квітні — традиційний Кубок Дерюгіної. Етапи Кубка раніше ми успішно приймали в 2007 та 2008 роках, тому Міжнародна федерація гімнастики вирішила й надалі довіряти Києву почесну та відповідальну справу.

Київський день Туреччини

Київський день Туреччини

Учора столиця пережила справжнє турецьке «нашестя». Спочатку на поле стадіону «Динамо» вийшли молодіжні збірні України й Туреччини, які розіграли головний приз традиційного Меморіалу Ва­лерія Лобановського. А через дві години для перевірки сил у товариському матчі на тому ж газоні з’явилися й національні команди двох держав. Турки, котрих в Україні мешкає чимало, вже не раз показували, як вони вміють уболівати, тож нашим фанам треба було постаратися, аби створити гідну противагу.

Закордон нас не рятує

Закордон нас не рятує

Нинішні виступи збірної України інакше як соромом не назвеш. Провина за те, що наша чоловіча команда докотилася до боротьби «за виживання» у вищому дивізіоні, лежить не лише на тренерах і баскетболістах, а й на керівництві національної федерації. Нинішній керманич ФБУ Олександр Волков, та й його попередник Зураб Хромаєв, сприяли засиллю іноземних легіонерів в українському чемпіонаті, нехтуючи інтересами молодих гравців. І тепер виходить, що в нас практично немає виконавців рівня команди–учасниці фінальної частини Євробаскету.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики