Крок ліворуч

Крок ліворуч

Широко анонсований «Лівий блок», за побудову якого взялася Комуністична партія, отримав першу пробоїну. Прогресивно–соціалістична партія Наталії Вітренко, хоча й дала згоду на об’єднання лівих, відмовилася входити у союз, якщо там буде Олександр Мороз. Сан Санич, на думку «вітренківців», принесе «неминучі скандали, сварки, зраду, розвал». «Іуді не місце в «Лівому блоці», йдеться в ухвалі президії ПСПУ. У відповідь Мороз повідомив Вітренко, що коментувати позицію прогресивних соціалістів належить не політикам, а психотерапевтам. Відтак «лівий» віз знову загруз...

Яка ще Грузія? У нас є Кенія!

Яка ще Грузія? У нас є Кенія!

У Міністерстві закордонних справ України заявляють про безпідставність звинувачень із боку Росії щодо поставок української зброї в Грузію. Так в.о. першого заступника міністра Юрій Костенко прокоментував обвинувачення свого російського колеги Григорія Карасіна, котрий у коментарі агенції «Інтерфакс» повідомив: «Вважаємо недружньою щодо нас (Росії) позицію, зайняту українським керівництвом у питанні постачань військової техніки в Грузію... Україна фігурує серед найактивніших країн у цьому плані».

«Вона працює», навіть коли відпочиває

«Вона працює», навіть коли відпочиває

«Таки прилетіла!» — перешіптувалися запрошені, коли Юлія Тимошенко входила до залу. Незважаючи на форсмажорну дводенну відсутність на роботі, очільниця Кабміну вирішила проводити чергове засідання таки особисто. «Прем’єр–міністр не брала відпустку, а оформила два дні за свій рахунок — через сімейні обставини», — повідомила журналістам прес–служба, не пояснивши, що трапилося у сім’ї Тимошенко та де вона, ця сім’я, перебуває. Тож головних версій з’явилося три: Юлія Володимирівна оперативно набиралася сили на італійському острові Сардинія, з’їздила до Дніпропетровська або провела цей час на заміській дачі поблизу Києва. Втім оскільки початок вчорашнього засідання — аби Прем’єрка встигла добратися — перенесли на півтори години вперед, то варіант прикиївської дачі поінформовані люди відкинули одразу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перший Беньямін не чув

Перший Беньямін не чув

Учора видання «Коммєрсант–Україна» повідомило, що колишній нардеп Лозинський, підозрюваний Генеральною прокуратурою у навмисному вбивстві мешканця Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника, переховується в Ізраїлі. Про це газета написала, посилаючись на співрозмовника, інформованого про хід розслідування: «Лозинський тривалий час перебуває у курортному місті Нетанія на середземноморському узбережжі Ізраїлю. Відома точна адреса, за якою він проживає: проспект Беньяміна, будинок 15».

Всі статті рубрики