Саша каші не псує

Саша каші не псує

Учора Бейонс давала концерт у Новому Орлеані, сьогодні вона виступає у Х’юстоні, завтра — в Далласі, у вівторок — у Фініксі, надалі продовжить своє турне у Каліфорнії. Працьовитості смаглявої американки можна позаздрити, але ж, як влучно висловлюється сама співачка, без наполегливої роботи не буває успіху.

Небесний стриптиз

Небесний стриптиз

Літаки останнім часом ламаються часто. Тож коли лайнер, що здійснював рейс із Північної Кароліни в Каліфорнію, здійснив екстрену посадку в аеропорту Альбукерке (штат Нью–Мехіко), преса вже приготувалася повідомити про чергові несправності. Однак цього разу причина позапланового приземлення виявилася не такою страшною, навіть смішною. Літак зі 148 пасажирами на борту був змушений сісти, щоб висадити... голого чоловіка.

Не ховайте, а ставайте. В чергу

Не ховайте, а ставайте. В чергу

Після смерті колишнього поп–короля Майкла Джексона минуло вже дев’ять днів, а його тіло ніяк не віддадуть землі. Попередня інформація від родичів співака про те, що зірку поховають у середу, 1 липня, на Майкловому ранчо «Неверленд», виявилася неправдивою за обома пунктами. По–перше, середа минула, за нею — четвер і п’ятниця, а ще не було ані похорону, ані обіцяного публічного прощання із Джексоном. По–друге, закони Каліфорнії наказують ховати померлих тільки у відведених для цього місцях, тобто на цвинтарях.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Юначе, а вас у дитинстві не навчили, що треба поступатися місцем у транспорті літнім людям?
— Бабусю, але ж це моя машина!

Всі статті рубрики