Небесний стриптиз

04.07.2009

Літаки останнім часом ламаються часто. Тож коли лайнер, що здійснював рейс із Північної Кароліни в Каліфорнію, здійснив екстрену посадку в аеропорту Альбукерке (штат Нью–Мехіко), преса вже приготувалася повідомити про чергові несправності. Однак цього разу причина позапланового приземлення виявилася не такою страшною, навіть смішною. Літак зі 148 пасажирами на борту був змушений сісти, щоб висадити... голого чоловіка.

Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», Кейт Райт, 50–річний мулат із Нью–Йорка, під час польоту несподівано роздягнувся і почав бігати по салону. На зауваження обслуговуючого персоналу та прохання інших пасажирів сісти й одягнутися він не реагував, а коли стюардеси спробували прикрити його пледом, знавіснів. І почав поводитися так агресивно, що втихомирювати Кейта довелося ледь не всьому салону. Зрештою за допомогою пасажирів, у яких на згадку про інцидент ще довго залишатимуться синці, порушника громадського спокою вдалося пристебнути наручниками до крісла.

Після екстреної посадки в Альбукерке горе–стриптизера — усе ще голого — передали агентам ФБР. Як з’ясували правоохоронці, допитавши дружину хулігана, Райт страждає на біполярний афективний розлад (або маніакально–депресивний психоз). У день свого «виступу» в небі чоловік потайки від жінки пішов із дому, забувши прийняти ліки.