Свято go home

Свято go home

30 червня в Іраку було оголошено державним святом — згідно з домовленостями між Багдадом і Вашингтоном від минулого листопада, американські війська залишають іракські міста після шести років окупації. Вони — а це близько 130 тисяч вояків — дислокуватимуться неподалік великих населених пунктів, на так званих «передових оперативних базах». Загалом солдати США, згідно з домовленостями, мусять покинути країну до 2012 року.

Усіх непокоїть Гондурас

Усіх непокоїть Гондурас

Питання до вірменського (або й не вірменського) радіо: яка політична подія може об’єднати позиції комуністичних президентів Венесуели і Болівії, держсекретаря США, Генсека ООН та лідерів Євросоюзу? Відповідь: переворот у Гондурасі. І венесуель­ський лідер Уго Чавес, і глава зовнішньополітичного відомства Сполучених Штатів, і президент Болівії Ево Моралес, й інші лідери наполягають на тому, що хунта, яка взяла владу в Гондурасі минулої неділі, має повернути країні демократичний устрій — тобто президента Мануеля Селайю на посаду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Чорна мітка» на «Аеробусах»

«Чорна мітка» на «Аеробусах»

Чергова катастрофа «Аеробуса». І знов постраждалі — французи. Учора вранці неподалік Коморських островів упав в Індійський океан літак, на борту якого перебували 11 членів екіпажу та 142 пасажири, з яких 66 — громадяни Франції, решта — мешканці Коморів. Серед загиблих — троє маленьких дітей, повідомляє «Франс пресс». Лайнер летів із Ємена на Коморські острови, але позаяк у столиці островів — Мороні — він мав стиковочний рейс на Париж, то пасажирами нещасливого «Аеробуса» стали й французи. Літак «не дотягнув» до Мороні всього 16—17 морських миль.

Всі статті рубрики