Генеральне переробляння

Генеральне переробляння

Для гостей Євро­2012 у Донецьку заздалегідь готують туристські маршрути, які дозволять краще ознайомитися з пам’ятними місцями регіону. Мабуть, знайдуться охочі більше дізнатися й про особливості виробничої специфіки краю — вугільне підземелля. Зокрема, в Донецьку є навчальна шахта, куди можна організовувати екскурсії. Також є ідея влаштувати сходження на тутешні породні терикони, з верхівок яких відкривається гарна панорама шахтарського міста. Проте навряд чи знайдуться серед гостей Донецька бажаючі оглядати ще й інші рукотворні терикони — гори сміття, які бовваніють в окремих місцях. Тому керівники міста та області вважають: будівництво сміттєпереробного заводу нині є однією з нагальних проблем підготовки до Євро.

Призначений бути осудженим

Призначений бути осудженим

Про несподіваний поворот у резонансній кримінальній справі повідомив днями адвокат Дмитра Завального Володимир Олевський. За його словами, він та його підопічний остаточно втратили віру у справедливе завершення слід­ства, тому і вдалися до цього радикального кроку. Той факт, що написання заяви про амністію автоматично означає визнання підозрюваним своєї вини, на даному етапі їм видається меншим лихом. Хоча досі й Завальний, і Олевський займали протилежну позицію.

Йдете замість їхати? Дякуйте БЮТ!

Йдете замість їхати? Дякуйте БЮТ!

Понад 400 маршрутних таксі обласного центру залишили у вівторок свою роботу і з’їхалися до Сумської міської ради. Близько ста були пропущені міліцією на центральний майдан, решта мітингувала на прилеглих вулицях. Протистояння триває вже не один місяць. Йдеться не лише про власне тарифи — у місті не прийнята схема встановлення та погодження економічно обґрунтованої вартості проїзду. Як тільки приходять подорожчання, перевізники порушують питання про збільшення ціни на проїзд у «маршрутці». Влада їм регулярно відповідає: ви підписали договори — їздіть за встановленою ціною!

Всі статті рубрики