Дайте покермувати!

Дайте покермувати!

Учора фракція «Наша Україна —Народна самооборона» залишалася без голови. «Нашоукраїнці» мали обрати собі нового лідера, але на ранковому засіданні фракції не було достатньої кількості людей.

Тому що рейдер?

Тому що рейдер?

Позавчора російського бізнесмена Костянтина Григоришина не пустили на територію України. «У вівторок близько 18–ї години я прилетів до «Борисполя» з Москви.

Різницька послухає плівки майора

Різницька послухає плівки майора

Позавчора у Вашингтоні колишній охоронець екс–Президента Леоніда Кучми Микола Мельниченко в присутності представників Генеральної прокуратури України та європейських експертів почав передавати фрагменти своїх записів, нібито зроблених у кабінеті Кучми під диваном, які стосуються розслідування кримінальної справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

«Підписалися» на інтригу

«Підписалися» на інтригу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коаліція «Національний розвиток, стабільність і порядок» (розшифровується також «НаРазі СтуПор») від початку взяла собі сумнівних супутників — інтриги та махінації.

Віктор Ющенко: Ми знову в 2006–му

Віктор Ющенко: Ми знову в 2006–му

n Пане Президенте, днями у парламенті офіційно оформилася коаліція БЮТ, Блоку Литвина і частини «Нашої України — Народної самооборони». З табору «НУНС» відомо, що ви створення такої коаліції не схвалювали. Чому?

Всі статті рубрики