Про Шевченківський комітет і розбійників

Про Шевченківський комітет і розбійників

Газета «Друг читача» традиційно визначила книжкові події місяця і запросила журналістів їх обговорити. Зійшлося чимало «пишучої» братії, оскільки на них чекала «Постать місяця» — директор академічного Інституту літератури Микола Жулинський, щойно призначений головою Комітету з Національної премії імені Тараса Шевченка.

Кривава казка

Кривава казка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дивний усе–таки жанр казка: нібито оповідка для малят — а рідко котра обходиться без кровопролиття. Навіть якщо героя до казана з окропом не запросять чи його литку принагідному птаху не згодують, то яйце все рівно розіб’ється.

Ті, що шукають гармонію

Ті, що шукають гармонію

У Колонному залі імені Миколи Лисенка Національної філармонії відбувся концерт «Українській авангард», яким художній керівник та диригент Київського камерного хору Роман Кофман відкрив новий цикл свого авторського проекту.

Відеоенциклопедія від "Леніна"

Відеоенциклопедія від "Леніна"

Упродовж двох років, з вересня 2006–го по травень 2008–го, у запорізькій галереї «Ленін» кожну виставку знімали на відео, спілкувалися з художниками і мистецтвознавцями, а потім це все скомпонували у два диски, з яких вийшла непогана енциклопедія сучасного мистецтва.

Всі статті рубрики