Експертиза на вірність

Експертиза на вірність

Генеральна прокуратура відмовила Службі безпеки України у створенні робочої групи щодо звинувачень уряду і Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко в національній зраді. Про це повідомила сама Тимошенко під час програми «Свобода слова» на ICTV. «Вивчивши всі звинувачення, Генпрокуратура гарною бюрократичною мовою покрутила СБУ біля скроні й сказала: «Та ви що? Може, ми і Генпрокуратура, може, ми десь і робимо щось не так, але ми вже остаточно не губитимемо честь мундира», — оцінила рішення ГПУ Юлія Тимошенко.

Голодна, але професійна

Голодна, але професійна

Вимогу прем’єр–міністра Юлії Тимо­шенко перевести з 1 січня 2009 року ціле військо на комплектування за контрактом неможливо виконати фізично. Про це спокійно і без істерики, з цифрами в руках, учора повідомив міністр оборони Юрій Єхануров. «У тих умовах, які склалися у світі й в регіоні, ми не можемо далі скорочувати армію, — сказав міністр. — Цієї осені відбудеться повноцінний призов». Головна перепона на шляху до професійного війська все та ж — удвічі менше, ніж потрібно, фінансування. Поки Прем’єрка заявляє про відмову від призову, міністр оборони констатує: коштів на харчі для українського війська вистачить тільки до 31 жовтня. Тим часом продовжується відключення від електрики чергових військових частин, які перші мають реагувати на можливу загрозу ззовні.

Юля плюс інший Вітя

Юля плюс інший Вітя

Я уявляю собі Юлію Тимошенко, яка через тиждень (чи кілька тижнів) вийде на прес–конференцію і скаже сумирним голосом, що їй дуже не хочеться, що їй дуже гидко, але заради того, щоб країна не опускалася в політичну кризу ще глибше, заради того, щоб у нас знову не проводилися вибори, — вона долає огиду й небажання, і йде на коаліцію з Партією регіонів. Думаю, що все буде саме так. Юлія Тимошенко, як завжди, знайде крайніх і знайде слова. Вона це вміє.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Давно ми не були в Парижі

Давно ми не були в Парижі

Учора пообіді у Франції почався саміт Україна—ЄС, на якому нашу державу представляв Президент Віктор Ющенко, а також керівник МЗС Володимир Огризко, секретар РНБО Раїса Богатирьова, міністр юстиції Микола Оніщук. З «європейського» боку переговори вели Ніколя Саркозі, президент Франції, та голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу. Напередодні ввечері місце зустрічі було несподівано змінено — Париж замість Евіана.

Всі статті рубрики