«Зорепад» у Лондоні

«Зорепад» у Лондоні

Після сенсаційної поразки сьомої ракетки Уїмблдону аргентинця Налбандяна — в матчі проти канадця Данчевича — «зорепад» на кортах Всеанглійського клубу лаун–тенісу й крикету продовжився. У другий день турніру не зміг виграти бодай партії і четвертий номер посіву Микола Давиденко — росіянин українського походження поступився німцеві Беккеру з рахунком 4:6, 4:6, 4:6. Цікаво, що Давиденко «вилетів» у першому колі Уїмблдонського турніру вже вп’яте за сім років!

Рибка, але вже не золота

Рибка, але вже не золота

Яна Клочкова більше не буде «Золотою рибкою». Чотириразова тріумфаторка Сіднея й Афін за півтора місяця до своєї третьої Олімпіади вирішила не брати участі в індивідуальних змаганнях на Іграх–2008. До Пекіна знаменита плавчиня все ж поїде, але тільки для того, щоб виступити у складі збірної України в командній естафеті.

Залізний гамбурзький рахунок

Залізний гамбурзький рахунок

Із черговим тріумфом повернулися українські гирьовики з чергового чемпіонату світу, який нещодавно відбувся в Гамбурзі. На змаганнях, які зібрали 98 спортсменів із десяти країн, наші силачі посіли загальнокомандне перше місце, — 4 золоті, 4 срібні й 1 бронзова медаль. Українцям поступилися спортсмени Казахстану (2–1–2), команда «Татарстан» із Росії (0–1–3) та білоруські силачі (1–1–1).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики