Інша рада

Інша рада

За постійними блокуваннями Верховної Ради й «перетягуванням каната» між урядом та президентським секретаріатом тема конституційної реформи для широкого загалу відійшла на задній план. А тим часом внесення змін до Конституції залишається не лише актуальним, а й, значною мірою, визначальним для загального політичного процесу питанням. Як наголошує Президент, безумовним пріоритетом 2008 року є саме підготовка нової редакції Конституції. Віднині процес реформування Основного закону входить до активної фази: сьогодні у секретаріаті Президента збирається на своє перше засідання Національна конституційна рада. Саме цьому органу, створеному Президентом наприкінці минулого року, належить розробити нову редакцію Конституції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Воля для Колі

Воля для Колі

Екс–міністра транспорту та зв’язку Миколу Рудьковського випустили з–за ґрат слідчого ізолятора №13 лише вчора (бо в понеділок увечері, коли Апеляційний суд Києва ухвалив несподіване рішення про зміну запобіжного засобу для Рудьковського з арешту на підписку про невиїзд, судова канцелярія вже не працювала).

Підперта клямка

Підперта клямка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора засідання парламенту знову не відкрилося. Опозиція знову почепила в залі кольорові «антинатовські» кульки, зайняла простір навколо трибуни, а клямки дверей, які ведуть у президію, заблокувала спинками стільців. «Ми будемо вимагати, щоб було прийнято постанову Верховної Ради по НАТО, — пояснив причини блокування лідер Партії регіонів Віктор Янукович. — І друге — проведення всеукраїнського референдуму [щодо зближення з НАТО]. Це єдина умова, при якій ми розблокуємо роботу Верховної Ради».

Всі статті рубрики