Наша пісня гарна й нова...

Наша пісня гарна й нова...

Тема Сіверськодонецька знову на вустах. Точніше — пріснопам’ятних намагань вкотре розколоти Україну на Схід і Захід. Такі спроби здійснюються, вважай, із першого дня існування незалежної Української держави. І «шабаш» листопада 2004 року був лише ланкою цього ланцюга.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Універсал» по–депутатськи

«Універсал» по–депутатськи

Від блокування парламенту стомилися всі. А найбільше, мабуть, Арсеній Яценюк, якому доводиться щодня товкти воду в ступі марних «погоджувальних» рад. Тому для різноманіття під час чергового рауту переговорів учора спікер запропонував парламентським лідерам три шляхи виходу з кризи: розглянути у сесійній залі всі проекти постанов щодо НАТО, ухвалити запропонований ним компромісний варіант проекту постанови щодо НАТО, який відповідає тексту Універсалу національної єдності, підписати угоду про відновлення роботи сесії.

Розбите «серце»

Розбите «серце»

Лише зовні здається, що кульки із написами «НАТО — ні!» в заблокованому залі Верховної Ради — це весело і красиво. Іноді блокування набуває зовсім неадекватних, брутальних форм, а дехто з депутатів виходить з–під куль (у сенсі — повітряних) із травмами. Так, за словами «нашоукраїнця» Юрія Кармазіна, у вівторок під час сутички біля президії нардеп від Партії регіонів Дмитро Саламатін розбив голову одному з колег із Блоку Юлії Тимошенко.

Всі статті рубрики