Визнаємо, але не засуджуємо

Визнаємо, але не засуджуємо

Генеральна конференція Організації Об’єднаних Націй із питань освіти науки і культури (ЮНЕСКО) не визнала Голодомор актом геноциду проти українського народу. 193 країни, представники яких були на конференції, позавчора одностайно проголосували за резолюцію «Про вшанування жертв Голодомору в Україні». «Генеральна конференція ЮНЕСКО, нагадуючи про Голодомор 1932—33 років, висловила впевненість у тому, що трагедія Голодомору, яка була викликана жорстокими діями та політикою тоталітарного сталінського режиму, має стати попередженням сучасним і майбутнім поколінням із метою дотримання демократичних цінностей, прав людини та законності», йдеться в повідомленні українського зовнішньополітичного відомства. Натомість юридичної та політичної оцінки документ не містить.

Підписка на Тимошенко

Підписка на Тимошенко

Один із лідерів закарпатського осередку «Нашої України» Ігор Кріль та мер Мукачева Василь Петьовка збираються підписати парафовану угоду про коаліцію «НУНС» і БЮТ у понеділок. Нагадаємо, під цим документом підписалися всі «нашоукраїнці» та «самооборонці», крім Кріля, Петьовки й секретаря РНБО Івана Плюща.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Політ нормальний! Падаю...»

«Політ нормальний! Падаю...»

Перед початком учорашньої наради в Кабміні найпоширенішим питанням, яким обмінювалися присутні, було — приїде чи не приїде Президент? Досі глава держави такі зібрання ігнорував. Але тільки–но стрілки годинника наблизилися до позначки «14–та година», як охорона широко відчинила двері. Дві фігури — Віктора Ющенка та Віктора Януковича — з’явилися у пройомі. Господар тримав гостя за лікоть і наполегливо вів убік від входу до зали. Старший бодігард, розчаровуючи фотокорів, миттєво зачинив двері. Та не минуло й півхвилини, як металевий голос оповістив: «Президент та Прем’єр–міністр України».

Всі статті рубрики