Рили окопи біля ЧАЕС: Верещук пропонує номінувати орків на премію Дарвіна

00:32, 01.04.2022
Рили окопи біля ЧАЕС: Верещук пропонує номінувати орків на премію Дарвіна

Жартівники пропонують присвоїти Рудому лісу звання "Героя України", бо він "скосив" кілька сотень окупантів. (Фото з відкритих джерел)

Віце-прем’єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала «чорним гумором» на той факт, що російські окупанти примудрилися рити окопи в Рудому лісі поблизу Чорнобильської АЕС, який є найзабрудненішим в усій Зоні відчуження.

 

На її думку, за це загарбникам варто присудити "премію Дарвіна".

 

Як інформує Україна молода, про це Ірина Верещук написала на своїй facebook-сторінці.

 

«Вважаю, що російські військовослужбовці, які рили окопи в лісі в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, цілком заслуговують бути номіновані на Премію Дарвіна цьогоріч. Бо вони добровільно отримали такі дози радіації, наслідки яких їм будуть пояснювати лікарі в спеціальних захисних костюмах.

 

Це той випадок, коли ворог вселяє жах через тирсу у нього в голові», - так потролила ворога представниця уряду.

 

За неофіційними даними, багато хто з окупантів, які захопили ЧАЕС у перші дні війни, лише опосередковано знали, що таке Чорнобильска трагедія.

 

Зауважимо, що Премія Дарвіна – це віртуальна гумористична премія. Її щорічно вручають у соцмережах людям, котрі найбезглудішим чином втратили здатність мати дітей або знищили себе.

 

Обов’язковими умовами для номінантів є відсутність дітей та оригінальний безглуздий спосіб нанесення собі шкоди, і таким чином, позбулися можливості зробити свій внесок у генофонд людства

 

Премія вручається таким людям за "вилучення неповноцінних генів із генофонду людства".

 

До речі, окремі жартівники пропонують присвоїти Рудому лісу звання "Героя України", бо він "скосив" кілька сотень окупантів.

 

Як повідомляла «УМ», налякані симптомами після значної дози опромінення російські окупанти забираються геть з Чорнобильської АЕС та Зони відчуження взагалі. Також орки залишають і місто-супутник атомної станції – Славутич.