«Прямий» і «П'ятий» показали привітання Порошенка замість Зеленського

15:00, 01.01.2020

Телеканали "Прямий" і "П'ятий" показали новорічне привітання колишнього президента Петра Порошенка замість ролика, записаного нинішнім главою держави Володимиром Зеленським.

 

"У новорічних святах є якась магічна сила. За будь-яких обставин вони дарують непереборно гарний настрій. Хто-хто, а наша команда "Європейської Солідарності" ніколи не опускає рук, ми впевнені в перемозі України, і нас точно не зламаєш", - сказав у своєму привітанні Порошенко.

 

"Що додає оптимізму, це передусім запас оптимізму тих змін, які українці здійснили протягом п'яти років. Похитнути його виявилося не так просто. По-друге, мільйони небайдужих ідей демонструють свою громадянську позицію. Наша команда відчуває цю підтримку. Вона надихає й окрилює. Ми разом обороняємо наші цілі: і перспективу членства України в Європейському Союзі, і НАТО, і мову, і віру, і армію", - сказав колишній президент.

 

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/3080119742016478/  

Виступ Зеленського пішов в ефірі вже після бою курантів, точно так само, як торік вчинив телеканал "1+1" Ігоря Коломойського.

 

Тоді в ефірі телеканалу спершу опублікували привітання Зеленського, в якому він оголосив про рішення йти в президенти, і тільки потім пустили в ефір привітання Порошенка.