У Туреччині Зеленського помітили за смаженням шашликів (фото)

14:04, 28.04.2019
Володимир Зеленський, який отримав перемогу на виборах президента України, відпочиває разом з сім'єю в курортному районі Бодрум на південному заході Туреччини.
 
Як пише в неділю агентство Туреччини "Анадолу", політик зупинився в одному з п'ятизіркових готелів у кварталі Гюверджинлік.
 
Агентство відзначає, що в суботу ввечері Зеленський разом із сім'єю пообідав в одному з ресторанів Бодрума.
 
"Зеленський весело провів час, жартував зі співробітниками ресторану і навіть на деякий час зайняв місце кухаря, посмаживши м'ясо на грилі", - йдеться у тексті.
 
 
"Анадолу" зазначає, що до ресторану був допущений лише фотограф цього агентства.
 
 
У районі готелю і об'єктів, які відвідує Зеленський, було вжито особливих заходів безпеки.
 
 
Зауважимо, Володимир Зеленський після виборів не говорив з українцями близько трьох діб. Зокрема, резонансний указ Володимира Путіна про спрощене отримання паспортів Росії жителями окупованих територій Луганської та Донецької областей України, коментував не особисто Зеленський, а його команда.
 
26 квітня Володимир Зеленський повідомив у Фейсбуку, що летить до Туреччини з дітьми. "Домовлялись бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело", написав він.
 
Напередодні Володимир Зеленський таки відповів Путіну на провокацію паспортами. За його словами, Росії не варто говорити з Україною мовою загроз, військового та економічного тиску та розраховувати, що багато українців захочуть отримати російський паспорт і стати "новою нафтою" для влади Росії.