Чесна позиція Олени Зеленської про біженців дисонує із заявами радників Банкової

15:24, 03.02.2024
Чесна позиція Олени Зеленської про біженців дисонує із заявами радників Банкової

Олена Зеленська під час Українсько-німецької конференції Берліні. (Фото Офісу президента)

Пані Олена Зеленська заявила, що неправильно силувати людей повертатися, коли їм немає куди повертатися.  Й що життю українців будь де загрожує небезпека.

 

Ця чесна пубічна позиція Першої Леді викликає повагу. Як і її зусилля по поверненню незаконно депортованих українських дітей, інші гуманітарні проєкти.

 

Слова пані Зеленської дисонують з заявами радника ОП пана Лещенка, який після свого скандального  інтервʼю не наважився вибачитися перед мільйонами українських біженок.

 

В своєму пості, де він скаржився , що його заклик забрати в українських біженців допомогу вирвали з контексту, Лещенко  чомусь згадав мене, єдину з мільйонів своїх критиків, назвавши маніпуляцією мої страхи за безпеку дітей під час чергової російської ракетної атаки на Київ.

 

Хоч я , як жінка і мати , говорю те саме, що пані Зеленська: немає сьогодні в Україні безпечного місця,  й  тому  кожна мама приймає складне для себе рішення, де бути дітям.

 

Безумовно, згадка мене в пості Лещенка свідчить про особливу увагу до моєї персони з боку Банкової. Цей тиск і спроби дискредитації я відчуваю щодня, з боку ОП і їх кишенькового Стефанчука.

 

Але тепер, після слів пані Зеленської Лещенку варто вибачитися перед мільйонами українських біженок. А ОП варто вигнати його геть. Бо що це за бездарний радник, чиї слова потім приходиться спростовувати Першій Леді.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Німеччині поширюють фейк про мобілізацію українських біженців 

 

Нагадаємо, Зеленський хоче, щоб європейська соцдопомога українським біженцям надходила в бюджет України.