Україна повертає своїх громадян, а не обмінює товар на ринку

15:43, 31.12.2019
Україна повертає своїх громадян, а не обмінює товар на ринку

#ЗВІЛЬНЕННЯПОЛОНЕНИХ2019.12.29.


1. ЗВІЛЬНЕННЯ, НЕ ОБМІН. Україна повертає своїх громадян, а не обмінює товар на ринку. Обмінюють людей рашисти - ті, які в Москві, Криму, на Донбасі, деінде.

 

2. ЦІНА звільнення полонених, коли воно забезпечується виключно політико-дипломатичним шляхом, є питанням політичним, і ставитись воно повинно до політиків.

 

3 ЗВІЛЬНЕНІ З ПОЛОНУ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ЗА ЦІНУ, якою їх було звільнено - це і є один з проявів суті полону, коли людина не може вплинути на обставини, в яких вона опиняється.

 

4. ЕКСПЛУАТАЦІЯ в полоні в тій або іншій формі присутня завжди.
ГІБРИДНА ЕКСПЛУАТАЦІЯ ЗВІЛЬНЕНИХ З ПОЛОНУ - know-how рашистів.
Використати звільнених полонених для розділення українського суспільства з метою підкреслення "внутрішньої природи конфлікту" - одне з ключових завдань, з якою РФ відпускає наших людей та формує списки на обмін (для РФ це звісно обмін).
Їм це не вдалось із звільненими 27.12.2017, коли посіпаки намагались розкрутити фейкові тези "держава на про кого не дбає" та "нікому не потрібні", а виявилось, що на них чекають та про них дбають.
Два роки тому українська держава та українське суспільство проявили не тільки шалену увагу та турботу до звільнених полонених, українці проявили повагу до принципу презумпції невинуватості, коли серед людей, кого повернули із застінків терористів, також були, м'яко кажучи, неоднозначні особистості.

 

5. ЕМОЦІЇ МОЖУТЬ ШКОДИТИ, і на це ворог однозначно робить ставку.
Зокрема, саме емоції можуть спонукати людину засуджувати іншого ДО вироку суду. Ми вимагаємо дотримання ПРЕЗУМПЦІЇ НЕВИНУВАТОСТІ від наших високопосадовців - так давайте і самі будемо її дотримуватись і замість розпачливого засудження будемо ВИМАГАТИ ПРОЗОРОГО РОЗСЛІДУВАННЯ ТА НЕУПЕРЕДЖЕНОГО СУДОЧИНСТВА, коли для цього є об'єктивні підстави.

 

6. ЦІННІСТЬ ЖИТТЯ ОДНАКОВА ДЛЯ ВСІХ, і просто казати, що повернути одних важливіше/необхідніше/терміновіше, ніж інших - м'яко кажучи, некоректно. ТАМ особливі умови, які, до того ж, весь час змінюються - терористи насправді змінюють тактику поводження з полоненими - як військовими, так і цивільними, тому не раджу моделювати такі ситуації, а тим більше вибудовувати на них якісь висновки або рекомендації.

 

7. НА ЩО ЧЕКАТИ? Однозначно на активне розгортання гібридної операції, спрямованої на розділення суспільства.
В першу чергу на розділення між собою тих, чиє життя безпосередньо зачепила війна - учасників бойових дій, внутрішньо переміщенних осіб, людей, звільнених з полону бойовиків та рашистів, цивільних людей, які отримали поранення, список можна продовжувати. Саме про це ми мусимо пам'ятати в ті моменти, коли серце рветься, і розпач накриває.
Мати витримку та холодну голову легко, коли все добре.
Найважче тримати витримку та розум, коли навалюються біль та несправедливість, але саме в таких умовах ми маємо боротись з ворогом, і саме в таких умовах ми мусимо його перемогти.

 

ЩО РОБИТИ?
1. Пам'ятати, хто наш справжній ворог.
2. Пам'ятати, що ворог підступний, ліцемірний, безпринципний та зухвалий.
3. Пам'ятати, що на фронті він б'є нас зброєю, а в тилу основна зброя ворога проти нас - наші слабкості та страхи, які він провокує, посилює та експлуатує.
4. Бути уважними, перевіряти факти, РОБИТИ ВИСНОВКИ ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ЕМОЦІЇ ЗАСПОКОЯТЬСЯ.
5. Бути відповідальним в оцінках та висловлюваннях, а також в поширенні інформації, пригальмовувати емоційні хвилі як всередині себе, так і в соц мережах.

 

 

ДРУЗІ, користуйтесь вашим розумом за його основним призначенням. Не давайте ворогу експлуатувати вашу голову і ваші почуття як канал трансформації інформації про складні та неоднозначні процеси в почуття розпачу та ненависті.
Ворог хоче, щоб ми вимикали голову та починали керуватись виключно емоціями.
Не робіть ворогу таких подарунків.

 

Українець страшний москалю своєю здатність тверезо мислити в найкритичніших ситуаціях. Думаю, саме такий подарунок варто піднести рашистам та їхнім посіпакам під ялинку (або під Йолку - тут вже у кого що