Після ряду пожеж мер Одеси має піти у відставку

14:18, 06.12.2019
Після ряду пожеж мер Одеси має піти у відставку

Це оголошення, яке розповсюджують соціальними мережами з проханням до одеситів - наш вирок. Під час рятувальних робіт в Одесі не вистачає оцинкованих відер, розумієте?!

 

Пожежа і досі не ліквідована. Повідомляють, що в різних місцях спалахує вогонь.

 

Минулої ночі знайшли тіло жінки. Особу поки не встановлено.

 

На мільйонне місто немає пожежних драбин необхідної висоти. Немає надувних басейнів, спеціального полотна для евакуації. Старезні автомобілі. Погана екіпіровка рятувальників.

 

Одесити підрахували, що потрібно всього 12–14 мільйонів гривень, щоб забезпечити місто елементарним рятувальним обладнанням на випадок пожежі. Це - мізер для міста, яке розпоряджається мільярдними бюджетами!

 

Ви думаєте, зібралась позачергова сесія міської ради? Думаєте, зібралась обласна рада? Якби ж то. Ці міські трутні постять фоточки пожежі і показово скімлять за жертвами.

 

Після ряду пожеж зі страшними жертвами, міський голова і його обслуга мають зібрати речі і піти у відставку. Як ті, кому плювати з кабінетів Думської на одеситів.

 

Скоро місцеві вибори. Матимемо шанси пересвідчитися: одесити громадяни чи стадо овець, яке підтюпцем і радо біжить у безодню.

 

Зоя Казанжи, 6 грудня 2019 року, Фейсбук