Інтерпол став філією ФСБ?

18:14, 09.11.2019
Інтерпол став філією ФСБ?

Інтерпол став філією ФСБ?

 

В Польщі, за попередньою інформацією через так зване орієнтування Інтерполу, за пасквілем російської гебні , затримано Ігоря Мазура «Тополю».

 

Це не перший випадок, коли гебня намагається перешкоджати українським політикам в пересуванні світом, колись так в аеропорту однієї з європейських столиць виникли певні непорозуміння в Арсенія Яценюка, який « воював в Чечні».

 

Ігор - знакова постать українського патріотичного і націоналістичного руху, учасник помаранчевої революції і революції Гідності.

 

Займає жорстку антипутінську позицію. Я не хочу вірити, що Польща не розбереться в ситуації і не звільнить Тополю. Москва , через свій великий членський внесок , вже фактично приватизувала МКЧХ, які ні мур- мур про українських заручників, дискредитує Радбез ООН і ПАРЄ, блокує рішення ОБСЄ і Генасамблеї ООН.

 

Інтерпол вона також давно використовує не за призначенням.

 

Зараз влада, всі інституції мають негайно зробити все, щоб не просто витягти Ігоря, але й зробити жорсткий заклик до Інтерполу.

 

Це їм червона картка, бо організація не вперше використовує політичну мотивацію, замість боротися з міжнародною злочинністю.

 

РФ зруйнувала Донбас, зараз руйнує світовий порядок і міжнародні організації. Невже ЄС буде їй в цьому підігрувати? Ми апелюємо до Інтерполу, до наших сусідів і друзів на Заході- не підігрійте цим сценаріям.

 

Ірина Геращенко, 9 листопада 2019 року, Фейсбук