Книгу про генерала Залужного випускає видавництво Vivat

11:16, 08.07.2024
Книгу про генерала Залужного випускає видавництво Vivat

Видання вже можна передзамовити на сайті видавництва Vivat. (vivat.com.ua)

Першу книгу про попереднього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного випускає Харківське видавництво Vivat. У ній розповідають про перші дні повномасштабного вторгнення, становлення особистості та стратегічні рішення командувача.

 

Як інформує УМ, про це повідомили у видавництві Vivat.

 

Книга "Залізний генерал. Уроки людяності" вийде друком у серпні цього року. Як розповіли у видавництві, читачі дізнаються більше про особистість генерала як керівника, батька та чоловіка. Зможуть зрозуміти його стратегії та дізнатися більше про рішення, які впливали на хід повномасштабної війни.

 

"Як би важко нам не було, але вже точно не буде соромно", – сказав свого часу Валерій Залужний. Його безмежно поважали в війську, його рішення викликали абсолютну довіру. Випускаючи у світ цю книжку, ми відкриваємо для себе й читачів уже історичну постать Залізного Генерала", – додала генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова.

 

Авторкою видання стала комунікаційниця Людмила Долгоновська, яка була радницею зі стратегічних комунікацій Головнокомандувача ЗСУ у 2021-2023 роках. Протягом цього часу вона постійно працювала із Залужним та переймала його досвід.

 

"Цією книжкою я засвідчую лідерство генерала Залужного і його внесок у нашу спільну велику боротьбу за свободу. Мені хочеться, щоб ми частіше дякували військовим – від солдата до чотиризіркового генерала. Ця книжка – моє величезне "дякую" Валерію Залужному за його служіння своїй державі, за наставництво й уроки, які я винесла, працюючи поруч із ним", – розповіла авторка.

 

Також видавництво показало макет обкладинки майбутнього видання.

 

Видання вже можна передзамовити на сайті видавництва Vivat. Одночасно з релізом паперової книги у серпні, вийде її аудіоверсія в застосунку Абук.

 

Нагадаємо, що Валерій Залужний – головнокомандувач Збройних сил України з 2021 по 2023 рік. Він увійшов до списку 100 найвпливовіших людей світу в 2022 році за версією журналу Time. У лютому 2024 року його звільнили з посади, натомість Володимир Зеленський призначив Залужного поважним послом України у Великій Британії.

 

Як повідомляла УМ, «Наша столітня. Короткі нариси про довгу війну»: в Україні презентували книгу В’ятровича.