Пожежа в Одесі: поліція затримала ще трьох людей

08:56, 19.08.2019
Пожежа в Одесі: поліція затримала ще трьох людей

У справі пожежі в одеському готелі «Токіо Стар», яка сталася у ніч на 17 серпня, правоохоронці затримали ще трьох людей, коли проводили обшуки на всіх об'єктах, що належать власнику готелю Вадиму Чорному.

 

Про це повідомляє місцеве видання «Думська» з посиланням на джерело з-поміж співробітників готелю.

 

Видання пише, що правоохоронці почали масштабну операцію перевірок після пожежі та що до слідчих дій залучили Службу безпеки України.

 

Зокрема, обшукали готель «Зірка», який також належить Чорному, і затримали керівницю готелю «Зірка» і двох техніків, які займалися проводкою і дрібним ремонтом.

 

Працівники готелю «Токіо Стар» кажуть, що пожежа почалася внизу, в приміщенні пральні, і за лічені хвилини поширилася до верхнього поверху. З можливих причин, крім замикання, називають неякісний ремонт (за кілька днів до пожежі в районі пральні працювали з проводкою), і ненавмисний підпал.

 

«У нас в готелі є маленькі кімнати без вікон. Палити заборонено, але були порушення цієї заборони. Від чого точно загорілося, ніхто поки не говорить», — зазначив співрозмовник «Думської».

 

Як повідомляла УМ, раніше поліція затримала власника готелю «Токіо Стар», йому готують підозру за фактом порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.

 

у ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі «Токіо Стар», спершу повідомляли про 8 загиблих.

 

Пізніше правоохоронці виявили тіло дев’ятого загиблого під час проведення слідчих дій на місці пожежі.