Кличко заявляє про підкуп депутатів Київради з метою зірвати наступне засідання

12:47, 08.08.2019
Кличко заявляє про підкуп депутатів Київради з метою зірвати наступне засідання

Мер Києва Віталій Кличко стверджує, що "якісь спритні бізнесмени, які "влетіли" у владу" можуть позбавити киян права обирати владу в місті.

 

Про це Кличко написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

"Про те, який я мер - жителі столиці висловляться на виборах. І не деяким спритним бізнесменам, що "влетіли" у владу, вирішувати за людей, зневажаючи Конституцію і закон", - йдеться в повідомленні.

 

Також Кличко заявив, що опоненти з нової влади "під надуманими приводами звертаються в НАБУ і ДБР", які за законом повинні реагувати на ці звернення "і витрачати час і сили на розслідування висмоктаних із пальця справ".

 

 

"Вони продовжують щодня поливати мене брудом, оббріхувати в ефірі каналу "1 + 1". На який я, до речі, вже подав до суду. І не виключаю, що звертатимусь ще. Вони намагаються підкупити депутатів Київради, щоб "озеленити" її. І зірвати наступне засідання", - заявив мер.

 

Депутатів Київради намагаються підкупити, щоб озеленити її та зірвати наступне засідання, - Кличко 01

 

Нагадаємо, Кличко збирається знову балотуватися у мери.

 

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Національного антикорупційного бюро через заяву голови Офісу президента Андрія Богдана щодо нібито запропонованого йому хабаря.

 

Керівник Офісу президента Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМД.

 

 

Раніше міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, який підтвердив йому чутки про розділення повноважень мера столиці і очільника Київської міської державної адміністрації.

 

Мер Києва зазначив, що в розмові з Зеленським наголосив на тому, що позбавлення обраного мера виконавчих повноважень - це повернення методів Януковича і позбавлення Києва самоврядування. 

 

Керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко не контролює столичну раду, і свої групи в ній мають окремі "смотрящі".  За словами Богдана, до нього приходила людина нібито від одного зі "смотрящих" і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл.

 

Кличко назвав заяви Богдана про корупцію в столиці добіркою пліток і маніпулятивних домислів.

 

  •  
  •  

Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3141876