«Будьте мужиком»: Порошенко закликав Зеленського не ставити умов, а прийти на дебати

00:45, 05.04.2019
«Будьте мужиком»: Порошенко закликав Зеленського не ставити умов, а прийти на дебати

Чинний глава держави та кандидат у президенти України Петро Порошенко записав повторне відеозвернення до кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Він закликав опонента не боятися дебатів.

"Це не страшно, це нормальна політична традиція", - сказав Порошенко, попросивши не ставити більше умови, а прийти на спілкування віч-на-віч. 

Порошенко зауважив, що знову змушеинй спілкуватися з Володимиро Зеленським через об'єктив.

"За своє життя я не раз приймав виклики. І не лише від політичних опонентів, але і від сильних ворогів. Дивився в їхні очі і не відвертав погляду. Таким має бути президент і верховний головнокомандувач", - зауважив Порошенко.

"Не шукайте причин, і не ставте умов, і ніким не прикривайтеся, бо це - це некрасиво. Будьте мужиком, приходьте на дебати. Стадіон - так стадіон. Я чекаю", - підсумував він у новому відео у Facebook.


 

Як повідомляла "УМ", у середу ввечері, 3 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав зухвале відеозвернення, де вимагав дебатів з чинним президентом Петром Порошенком на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві замість студії Суспільне.ua, як того вимагає закон про вибори, а також здати аналізи на наркотики та алкоголь.

 

Президент Порошенко о 3:37 ранку четверга записав відео у відповідь, де погодився з умовою Зеленського щодо проведення дебатів на Олімпійському. "Стадіон, так стадіон", - сказав президент. При цьому він дав зрозуміти Зеленському, що настроєний на серйозну розмову про майбутнє України.

 

Також чинний президент закликав опонента разом здати аналізи в державній лабораторії НСК "Олімпійський" у п'ятницю, о 9:00, проте Володимир Зеленський обрав приватну лабораторію Євролаб, що належить його Андрію Пальчевському, який публічно висловлювався на його підтримку.

 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Зеленський пішов у президенти всупереч дружині

 

Арбітром у "битві лабораторій" виступила в.о.мінстра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка рекомендує звертатися за правдивими тестами на наркотики та алкоголь таки до фахівців антидопінгового центру олімпійського комітету, які працюють зі спортсменами.

Нагадаємо, за результатами першого туру виборів, що відбувся 31 березня 2019 року, Володимир Зеленський лідирує з результатом 30,24%, за нього віддали голоси 5 713 825 українців

На другому місці фінішував чинний президент України Петро Порошенко, який набрав
15,95% або 3 014 538 голосів виборців.