Порошенко кличе Зеленського на 9:00 на аналізи в НСК «Олімпійський»

15:42, 04.04.2019
Порошенко кличе Зеленського на 9:00 на аналізи в НСК «Олімпійський»

Петро Порошенко пропонує Володимиру Зеленському разом пройти медекспертизу (фото: Микола Лазаренко)

Петро Порошенко завтра, о 9 годині ранку, чекає на Володимира Зеленського в медичному пункті НСК "Олімпійський", який Зеленський сам обрав для проведення дебатів. 

Про це на брифінгу сказав речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає ZIK.
 
"В рамках підготовки до дебатів, Петро Порошенко завтра о 9 годині ранку чекає на Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків", - сказав він.
 
За його словами, якщо Зеленського не буде, то Порошенко сам пройде медекспертизу і поїде у справах.
 
Між тим, як повідомляють очевидці, територію стадіону "Олімпійський" вже оточила Нацгвардія.
 
фото: Левко Стек
 
Як повідомляла "УМ", напередодні ввечері кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський записав зухвале відеозвернення, у якому вимагає дебатів з чинним президентом Петром Порошенком на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві. 
 
Він поставив ще одну вимогу - відповідь протягом 24 годин. "Даю вам 24 години - Думай... те", - сказав Зеленський, потроливши Порошенка гаслом його передвиборчої кампанії. Зеленський також додав, що кандидати повинні "обов’язково пройти експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".
 

При цьому на самому НСК "Олімпійський" заявили, що до них не надходило жодних офіційних заявок на проведення дебатів між кандидатами в президенти.

Згодом народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова в ефірі "Громадського" висловила думку, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати на стадіоні у Києві.

 

Проте сам президент Порошенко записав вночі власне відеозвернення у відповідь, де погодився з умовою Зеленського щодо проведення дебатів на Олімпійському. "Стадіон, так стадіон", - сказав президент. При цьому він дав зрозуміти Зеленському, що настроєний на серйозну розмову про майбутнє України.

 

"Стрілки наших геополітичних компасів показують у діаметрально протилежні сторони світу. Моя країна - це сильна європейська країна, яка ніколи за жодних обставин і ні перед ким не стане на коліна", - сказав Порошенко, звертаючись до Зеленського.

Нагадаємо, Володимир Зеленський лидирує в першому турі виборів президента України, отримавши 30% голосів виборців. На другому місці - чинний президент України Петро Порошенко. У нього майже 16%.