Стадіон, так стадіон: Порошенко погодився на умови Зеленського (відео)

08:51, 04.04.2019
Стадіон, так стадіон: Порошенко погодився на умови Зеленського (відео)

Порошенко погодився на дебати із Зеленським на НСК "Олімпійський"

Чинний президент Петро Порошенко погодився на озвучені Володимиром Зеленським дебати на стадіоні НСК "Олімпійськомий" у Києві.
 

"Cтадіон, так стадіон", - відповів Порошенко у відео-зверненні, опублікованому вночі 4 квітня на сторінці у Facebook.

Він також додав, що дебати проводять не задля видовища на стадіоні.

"Дебати - це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети, країна не просто обирає, вона довіряє свою долю", - наголосив Порошенко.

При цьому він дав зрозуміти Зеленському, що настроєний на серйозну розмову про майбутнє України.

"Стрілки наших геополітичних компасів показують у діаметрально протилежні сторони світу. Моя країна - це сильна європейська країна, яка ніколи за жодних обставин і ні перед ким не стане на коліна", - сказав Порошенко, звертаючись до Зеленського.


Порошенко наголосив, що дебати - це не шоу, а бути президентом та головнокомандувачем - це не гра.

"Виборча кампанія - це подія, яка визначає майбутнє країни і нації на роки і десятиліття вперед. Тут не до жартів. Бути президентом і головнокомандувачем - значить нести відповідальність за людей і країну як всередині країни, так і на міжнародному рівні", - наголосив Порошенко.

Порошенко додав, що за правилами, дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей.



Як повідомляла УМ, ввечері 4 квітня кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський записав зухвале відеозвернення, у якому вимагає дебатів з чинним президентом Петром Порошенком на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві. 



Він поставив ще одну вимогу - відповідь протягом 24 годин. "Даю вам 24 години - Думай... те", - сказав Зеленський, потроливши Порошенка гаслом його передвиборчої кампанії.



При цьому на самому НСК "Олімпійський" заявили, що до них не надходило жодних офіційних заявок на проведення дебатів між кандидатами в президенти.

Згодом народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова в ефірі "Громадського" висловила думку, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати на стадіоні у Києві. 

Нагадаємо, комік Володимир Зеленський перемагає в першому турі виборів президента України, отримавши 30% голосів виборців. На другому місці - чинний президент України Петро Порошенко. У нього майже 16%.