Зеленський вимагає дебатів з Порошенком на Олімпійському: «Даю 24 години»

19:29, 03.04.2019
Зеленський вимагає дебатів з Порошенком на Олімпійському: «Даю 24 години»

Володимир Зеленський (кадр відео)

Кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський записав зухвале відеозвернення, у якому вимагає дебатів з чинним президентом Петром Порошенком протягом 24 годин.
 
Звернення опублікували в офіційній групі "Команда Зеленського" у Facebook.
 
"Звертаюся до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу "відморожусь", заховаюсь. Ні. Я це не ви в 2014 році (тоді Порошенко не став дебатувати з Юлією Тимошенко, - ред.)", - сказав він.
 
Він також заявив, що умови для дебатів висуває він.
 
"Чекаю на вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати наживо, усі журналісти мають право бути присутніми", - заявив Зеленський.
 

Він додав, що кандидати повинні "обов’язково пройти експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".
 
"Даю вам 24 години - думай... те", - заявив комік.
 
Як відомо, раніше команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула Петру Порошенку перелік вимог, які він нібито має виконати до закінчення строку своїх президентських повноважень. Вимоги, зокрема, стосуються скасування декларування доходів і витрат для громадських активістів, відкликання законопроекту щодо криміналізації незаконного збагачення тощо.
 
У відповідь у команді Петра Порошенка потролили вимоги Зеленського: адже зміни до законів уповноважений вносити парламент, а не президент України.
 
Нагадаємо, комік Володимир Зеленський перемагає в першому турі виборів президента України, за попередніми даними ЦВК він має 30% голосів виборців. На другому місці - чинний президент України Петро Порошенко з майже 16%.
 
Після оголошення попередніх результатів виборів президент Петро Порошенко оголосив тотальну мобілізацію патріотів. Він заявив, що починає боротьбу з Москвою і проти "маріонетки Коломойського" Володимира Зеленського.
 
У свою чергу Зеленський відповів Порошенку "маріонеткою Свинарчука".