Якщо сливи вродили: солодкі, пікантні та хмільні страви з найдешевших осінніх фруктів

Природа нас цьогоріч балує неймовірним урожаєм слив.
Природа нас цьогоріч балує неймовірним урожаєм слив.
Жителька міста Сміла, що на Черкащині, Олена Хоменко любить балувати свою родину всілякими смаколиками.
Робінзон Кукурузо — таке прізвисько дав одному зі своїх героїв Всеволод Нестайко в «Тореадорах з Васюківки»
На фініші літа ми відзначаємо одразу два великі християнські свята.
Знаю, знаю, що скажуть на це дієтологи і прихильники здорового харчування: «Які закрутки? Це ж суцільний оцет, цукор і сіль!»
Літо — це безкінечна фруктово-ягідна мелодія. Щойно «відіграла» своє смачне соло полуниця, як «зазвучали ноти» смородини, малини, шовковиці, а тепер iще й вишні.
Скумбрію готують різними способами — запікають, смажать, варять, маринують, коптять.
Зараз, коли у продажу так багато редиски, апетитним для всієї родини може стати салат «Весняний». Він простий у приготуванні і насичений за смаком, а ще допоможе вам поповнити запаси вітамінів.
Почався сезон кабачків — надзвичайно корисних дієтичних овочів із родини гарбузових, у яких міститься багато мінеральних солей.
Сніданок є головним прийомом їжі протягом дня.