Короп по-буковинськи: простий і смачний рецепт смаженої риби
Річкову рибу, виявляється, можна приготувати без борошна, максимально зберігши її натуральний смак
Річкову рибу, виявляється, можна приготувати без борошна, максимально зберігши її натуральний смак
Любителі не лише корисних, а й по-святковому красивих страв обов’язково оцінять овочевий салат від буковинської господині Фелічії Первісник
Грузинська кухня завоювала наші симпатії так давно, що її пора вивчати більш ретельно
Весняне тепло завжди вносить серйозні корективи у наше щоденне меню, тому за тиждень-другий багатьом захочеться знайти альтернативу навіть традиційній гарячій юшці
Микола Кундик із Львівщини особисто знав Олексу Захаряка, якого заслужено вважають винахідником «Дрогобицької ковбаси». Саме він у 1956 році зареєстрував і отримав дозвіл на виробництво знаменитого м’ясного делікатесу
Свинячі реберця добре смакують навіть після приготування за дуже простим рецептом. Але якщо до такої страви додати томлені сливи і спеціальну підливу, то на виході легко отримати справжній кулінарний шедевр
Двома дерунами, виявляється, можна нагодувати усю родину, якщо до картопляного фаршу додасте м’ясний і познайомитися з особливостями кухні Черкаського регіону
Страви із справжніх лісових грибів найкраще готувати у сільській печі або на відкритому вогні просто неба. Але якщо з автентичними умовами є проблеми, то згодиться і звичайна кухонна плита
Свято свіжих ягід вже не за горами, тому настав час дістати із морозильних запасників усі тогорічні вишні. Весною вони здаються особливо смачними
Знаменитий яворівський пиріг має «репутацію» недорогої випічки, що підійде як до святкового, так і пісного столу