На два «кусь-кусь»: рецепт дрібних пиріжків нашвидкуруч
«У таку погоду дуже смакує щось тепленьке, смачненьке з духовки, — каже Ірина Янишин iз Дрогобича, знайома нам викладач музики і «за сумісництвом» — порадниця у світі смаколиків.
«У таку погоду дуже смакує щось тепленьке, смачненьке з духовки, — каже Ірина Янишин iз Дрогобича, знайома нам викладач музики і «за сумісництвом» — порадниця у світі смаколиків.
Усім відомо, що штолен — традиційний німецький різдвяний кекс iз великою кількістю цукатів та сухофруктів. Печуть його за 3-4 тижні до свята.
Різдвяно-новорічні свята невпинно наближаються, і в кулінарних спільнотах господині все жвавіше обговорюють святкове меню, діляться рецептами, запитують порад і у відповідь цілими оберемками роздають власні рекомендації.
Різдвяний піст припадає на холодну погоду, отож усе одно будуть різноманітні чаї, кава, капучино, какао, компоти, узвари, киселі, кваси і лимонади.
Для нас уже стало звичною справою купувати якісь продукти з присмаком інших — про це так і повідомляється на упаковці. Приміром, бувають чаї зі смаком полуниці.
Восени ні з того ні з сього настрій може змінюватися, і ми думаємо, що це — осіння депресія. Найчастіше то буває просто реакція на похолодання і зменшення світлового дня, а з цим — і браком певних вітамінів та мікроелементів.
Захоплююся господинями, які не стомлюються щоразу придумувати щось нове на сніданок, обід чи вечерю, чи креативно підходять до улюблених страв і удосконалюють їх
Людина може все, якщо вона насправді цього хоче, вважає тернополянка Лариса Пошпур, яка може будь-яку страву зготувати якнайкраще.
Ірина Гудима народилася в Тернополі. Зараз у неї — цікавий кулінарний блог, багато його читачів і бажаючих навчитися куховарити.
Мої племінниці чаклують на кухні — готують пасту, а не просто відварюють макарони. Я трохи побоююся робити те, що досі не готувала, особливо коли страва піде «на люди».