Цікава полуничка: тістечка від Люби Біріної з Калуша
Полуниця — не лише гарна, запашна, приваблива ягода, вона ще й цікава.
Полуниця — не лише гарна, запашна, приваблива ягода, вона ще й цікава.
Фаворитами на столах є нині страви з усіма відтінками зеленого. І дуже добре, що наша земля щедра на зелень: нині, куди не кинь оком, усе зеленіє і багато що з цього — дуже корисне і не менш смачне.
От таки недаремно полуницю вважають ягодою спокуси — та вона на це заслуговує уже своїм виглядом! А світила тібетської медицини називають її царицею рослин.
Навесні, та й не лише навесні, на столах має переважати зелений колір. По-перше, це красиво. Далі можна було би вже і не переконувати, та все ж таки, по-друге: це — дуже корисно. І найголовніший аргумент, по-третє: це — дуже смачно!
Тема яєць буде не повністю розкрита без меренги — цих хмаркових, надзвичайно ніжних і особливо смачних кулінарних штучок, які у буквальному розумінні тануть у роті.
Кури весни також дуже чекають! Навіть яйця вони найщедріше несуть навесні, і для того в них також є багато причин. Майже таких, як у людини, бо навесні і працездатність вища, і настрій та натхнення ліпші, та й загалом весна сприяє небаченій продуктивності!
Львів’янка Лідія Нестеренко-Ланько — письменниця, новеліст, автор дитячих казок, поетеса. Чимало її книжок уже полюбилися романтичній молоді, малечі й дорослим, які обрали читання, що спонукає думати.
Здійснилося: весна прийшла! А ми, крім гарної погоди і відповідного настрою, хотіли ще і чогось по-весняному смачного.