Видавець зі Львова поділилась рецептом родинного зеленого борщу із гички багатьох рослин

Видавець зі Львова поділилась рецептом родинного зеленого борщу із гички багатьох рослин

Фаворитами на столах є нині страви з усіма відтінками зеленого. І дуже добре, що наша земля щедра на зелень: нині, куди не кинь оком, усе зеленіє і багато що з цього — дуже корисне і не менш смачне.

Теги: рецепт

Зелена імпровізація: рецепти весняних пирогів, вареників і млинців

Зелена імпровізація: рецепти весняних пирогів, вареників і млинців

Навесні, та й не лише навесні, на столах має переважати зелений колір. По-перше, це красиво. Далі можна було би вже і не переконувати, та все ж таки, по-друге: це — дуже корисно. І найголовніший аргумент, по-третє: це — дуже смачно!

Теги: рецепт

Штучки, які тануть у роті: як приготувати хмаркові безе на власній кухні

Штучки, які тануть у роті: як приготувати хмаркові безе на власній кухні

Тема яєць буде не повністю розкрита без меренги — цих хмаркових, надзвичайно ніжних і особливо смачних кулінарних штучок, які у буквальному розумінні тануть у роті.

Теги: рецепт

Плюс плюсом поганяє: чим корисні яйця та що смачного з ними приготувати

Плюс плюсом поганяє: чим корисні яйця та що смачного з ними приготувати

Кури весни також дуже чекають! Навіть яйця вони найщедріше несуть навесні, і для того в них також є багато причин. Майже таких, як у людини, бо навесні і працездатність вища, і настрій та натхнення ліпші, та й загалом весна сприяє небаченій продуктивності!

Теги: рецепт

Смаколики на грилі: родинні рецепти львів’янки Лідії Нестеренко-Ланько

Смаколики на грилі: родинні рецепти львів’янки Лідії Нестеренко-Ланько

Львів’янка Лідія Нестеренко-Ланько — письменниця, новеліст, автор дитячих казок, поетеса. Чимало її книжок уже полюбилися романтичній молоді, малечі й дорослим, які обрали читання, що спонукає думати.

Теги: рецепт

Кулінарна марка: що готувати, коли свята тривають

Кулінарна марка: що готувати, коли свята тривають

Так повелося, що великодній стіл у кожній родині — чи не шедевр кулінарного мистецтва. Там — і традиції, і символи, і просто бажання потішити рідних, навіть вразити, а чому б і ні? Це — найбільше свято!