Сім відтінків синеньких: рецепти страв із баклажанів тернополянки Лариси Пошпур

Сім відтінків синеньких: рецепти страв із баклажанів тернополянки Лариси Пошпур

«Божевільний» — назвали цей овоч ще у XVII столітті європейські мандрівники, побачивши на полях Індії. Може, не лише зовнішній вигляд баклажана спонукав їх до таких висновків, а й смакові якості: у сирому вигляді він містить соланін, який може спровокувати отруєння.

Теги: рецепт

Що приготувати із сезонних овочів: здорові та корисні осінні страви

Що приготувати із сезонних овочів: здорові та корисні осінні страви

Осінь — на диво багатофункціональна: і натхненням на творчість слугує для митців, і відновлює сили після літньої біганини, і спонукає до вигадування нових смаколиків, бо ж народило всього на городах і ланах.

Теги: рецепт