Трохи літа на тарілці: особливий рецепт печені від Діани Гульоз
Печеня з індичкою та овочами. Я б у властивій для себе манері дописала ще: «Буде снитися ночами».
Печеня з індичкою та овочами. Я б у властивій для себе манері дописала ще: «Буде снитися ночами».
Зефір навіть вигляд має романтичний: хмароподібний і ніжний.
І справді, без салату жодне свято — не свято. Але скажу більше: без салату і в звичайні, будні дні також не обходиться.
Мені знову хочеться макової випічки, і нічого не можу з цим зробити.
Можливо, бабусі мали трошки більше часу на приготування, хоча це не факт — роботи і тоді було чимало.
«Зупиніть мене, будь ласка! З’їла уже чотири штуки і не можу зупинитися», — пише про ці булочки хмельничанка Інна Сотніченко, і я її розумію.
«Усі мої експерименти з пловом доводять, що справа у дрібницях, і вдалу страву від липкої каші відділяють речі, на перший погляд незначущі (був у мене і невдалий досвід, і не один раз), — розповідає про свій досвід вдалого плову, рецепт якого поширився як один із найвдаліших, — Віра Волошина з Вінни
Навіть не знаю, який фактор сильніший — професійний, чи з цікавості, чи бажання смачно поїсти, ну й приготувати — також, але я таки дуже люблю спілкуватися з людьми, які смачно готують.
Не важливо, будні чи свята, а зиму кожна господиня намагається прикрашати власними стравами, додаючи таким чином у кожен день щось родинне і затишне.