Відчуй весняний аромат: добірка рецептів запашних страв із сезонних продуктів
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне. >>
Сирничок з ягодами на сковороді Анастасії Хабенко.
Сир з ягодами влітку — смачний тандем! Причому в різних варіаціях.
Достатньо додати до сиру улюблених ягід чи шматочків фруктів, ложку сметани, вершків чи меду — і маємо смачний десерт, він же корисний сніданок, він же чудовий перекус чи вечеря.
Якщо знайдеться для цієї смачної страви на кілька хвилин більше, можна приготувати, приміром, сирник за рецептом киянки Анастасії Хабенко.
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне. >>
Грузинська кухня має давню й багату історію, на становлення якої впливали і природні особливості, і різноманіття релігій, що існують на цій невеликій території. >>
Пироги — це справжнє кулінарне мистецтво. >>
Розпочалася Масниця, або, як її ще називають у народі, Колодій, Сиропуст, Масляна, Сирний тиждень. >>
Ольга Мартиновська — відома українська шеф-кухарка з Миколаєва, переможниця «МастерШеф-3» і суддя цього телепроєкту. >>
Передвесняний період — пора активного поширення інфекційно-вірусних захворювань: >>