Чаєм осінь не зіпсуєш!
Менше слів — більше слив
Тенденції кулінарної осені: викладачка Оксана Калита ділиться рецептами смаколиків
У мене є улюблений кулінарний блог, який мені слугує і як художня книжка, і як мистецький альбом, і як компас у кулінарії.
Мариновані гіганти: із кавунів і динь готуємо незвичайні страви
Та вже той факт, що кавуни й дині відносяться до ягід, — несподіванка, причому, знаючи про це давно, ми час від часу забуваємо, що це ягоди. І, принісши додому таку 12-кілограмову ягоду, жартуємо, що зуміли принести всього лише одну — занадто вона велика.
Приборкання норовливої: із цибулi готуємо солодкуватi страви
«Цибулеві сльози» — це знак того, що скоро на вашому столі з’явиться щось смачненьке. Бо все, куди додається цей пекучий диво-овоч, стає значно смачнішим, пікантнішим, набуває особливо апетитного аромату, підкреслює і посилює смак продуктів.
«Волоський» вересень: дієтолог Оксана Скиталінська радить їсти свіжі горіхи
Нещодавно я провела модне нині «соціологічне опитування» серед друзів і знайомих. За моїм скромним дослідженням, топ-п’ятірка найулюбленiших дарунків вересня вибудувалася таким чином: яблука, мед, горіхи, картопля і виноград.
Симбіоз: синенькі та горіхи
«Банк» баночок: сливи з горіхами і цитрусовими не пробували?
Кожна господиня має такий «банк» баночок, у яких — усі дари весни, літа і осені, які солодко причаїлися десь у комірчинах, щоб довгими зимовими вечорами перетворити родинне чи святкове чаювання на сонячне літо.
Прийшов Спас — готуй рукавиці про запас!
А ще готуй яблучні штруделі, вареники і ябчанки, запашні медові рулети і качку з яблуками!