Хліб, рибні котлети та фірмові пиріжки: авторські рецепти Марини Гармаш із Запорізької області
«Кулінарія — як любов: в неї або потрібно зануритися з головою, або взагалі не занурюватися», — такою цитатою Гаррієт Ван Хорн починає Марина Гармаш свою «кулінарну подорож», як вона й назвала свою історію про те, що для неї кулінарія.
Сердечні й запашні: рецепти домашньої випічки для найближчих
Можна і віршем заговорити після дегустації кексів з малиною від львів’янки Аніти Камінечної.
Трохи літа на тарілці: особливий рецепт печені від Діани Гульоз
Печеня з індичкою та овочами. Я б у властивій для себе манері дописала ще: «Буде снитися ночами».
Зефірки-валентинки: рецепт ніжного десерту від хмельничанки Анни Кириченко
Зефір навіть вигляд має романтичний: хмароподібний і ніжний.
Із салатом завжди свято: страви з користю і для фігури, і для здоров’я
І справді, без салату жодне свято — не свято. Але скажу більше: без салату і в звичайні, будні дні також не обходиться.
До Дня усіх закоханих: рецепти полтавки Каті Скрябіної для романтичної вечері
Завивайте завиванці: краща здоба з маковою начинкою
Мені знову хочеться макової випічки, і нічого не можу з цим зробити.
М’ясні цепеліни: бабусині рецепти львів’янки Віри Трунової
Можливо, бабусі мали трошки більше часу на приготування, хоча це не факт — роботи і тоді було чимало.
Сіннабон — більше ніж булочка: секрети від хмельничанки Інни Сотніченко
«Зупиніть мене, будь ласка! З’їла уже чотири штуки і не можу зупинитися», — пише про ці булочки хмельничанка Інна Сотніченко, і я її розумію.