Падай, падай, дощику, зварю тобі борщику: три незвичайних рецепти
Нарешті юридично затверджено, що борщ — суто українська національна страва, а далі — справа за народною дипломатією.
Нарешті юридично затверджено, що борщ — суто українська національна страва, а далі — справа за народною дипломатією.
Як кажуть, дай Боже здоров’я тим, хто вигадав усі ті приблуди, що полегшують життя нашим ґаздинькам на кухні, і щоб руки в них ніколи не боліли, як то боліли вони у наших бабусь, які все робили руками.
Чомусь восени не хочеться кави, а запашного гарячого чаю, обов’язково зі шматком смачного пирога.
Часто мами переймаються, чи можна давати дітям, особливо дошкільнятам, магазинну ковбасу, адже склад цього продукту не завжди підходить для дитячого харчування.
У більшості регіонів України гарбуз вважали кормом для домашньої худоби, в меншості – з цього овочу готували максимум гарбузову кашу, яку далеко не всі в сім’ї їли.
Іноді в інтернеті пишуть таке, що дивуєшся фантазіям дописувачів. Проте часто деякі речі, поради, прийоми береш собі на замітку — а раптом стане в нагоді?
Кетчуп для м’яса — це для «чайників» чи людей із заниженим почуттям прекрасного в кулінарії, адже існує безліч різноманітних соусів, які нададуть вишуканості будь-якій, навіть невдало приготовленій, страві.
Чимало продуктів, які є частиною нашого повсякденного раціону, відносно не так давно привезли з нових світів мандрівники.
Кулінарія як окремий вид мистецтва в багатьох народів світу є предметом гордощів, і недарма, адже смачною їжею ми задовольняємо не лише свої базові потреби, а й естетичні смаки.