Виготовляв один чоловік погану горілку. А поруч жив інший, який виробляв погану ковбасу. Чоловіки вживали продукцію один одного і, як наслідок, обидва померли. Таку бувальщину розповів представникам ЗМІ голова Держспоживстандарту Олег Висоцький. Перші сто днів перебуванння на цій посаді він підсумував, зробивши на прес-конференції кілька цікавих повідомлень. Зокрема, про те, що доброму імені Держспоживстандарту зашкодили дії кількох осіб, які створили конфлікт із підприємцями. Якось один із співробітників відомства здійснив перевірку бару в дорогому готелі, після чого наклав на власника штраф у розмірі ... 560 тисяч гривень. Коли розібралися — виявилося, що ніяких підстав для таких санкцій немає.