Іменини в Ірини

28.07.2007
Іменини в Ірини

      Володимир Шинкарук, викладач Житомирського університету, відомий музикант і конферансьє одним із перших серед публiчних людей скористався новою послугою «Укрпошти» і замовив доньці на день народження два комплекти поштових марок. Більше того, він не втримався до 31 липня, і подарував дві «картини» — листи із марками під склом і в рамці — за півмісяця до події. Пан Володимир сказав «УМ», що замовив по 500 марок двох видів. Ірина була в захваті: поштовий «документ» зі своїм обличчям — це тобі не банальні парфуми чи потрібна в господарстві «вєщ». До того ж ці марки, очевидно, стануть предметом «полювання» філателістів.

      Собі Ірина подарунок не придумала, каже, що на даному етапі день народження не викликає в неї особливого ентузіазму. Це на 25 вона подарувала собі машину і дуже пишалася таким вчинком. Правда, ту ювілейну «Шевроле Нубіру» вона в січні цього року поміняла на «Шевроле Епіку», колір якої відомий режисер Василь Вовкун визначив як графіті. Акапельний альбом «Глибокий колодязь», записаний в найвизначніших місцях України — на Божій горі, на заводі «Авіант», в Луцькому музеї ікон, у храмі в Підгірцях, під подушку на день народження покласти не вдалося — не встигали з термінами, тож  вирішили не гнати спеціально до червоного дня календаря. На осінь буде. Зате цього року Ірина випустила альбом «Це моя і твоя Україна», що складається із чесних пісень про батьківщину. Альбом не є програмним чи етапним, але, крім чотирьох композицій, решта не виходили раніше на дисках чи касетах.

      Пафосного заходу зі свого дня народження співачка не робитиме, каже, виїде з друзями на природу. А там на природі їх і здивує. Річ у тім, що її кримський друг Михайло Попеску якраз готується відкривати в Одесі м'ясний ресторан, тож на гостях Ірини Шинкарук він збирається випробувати деякі рецепти — всього планується 20—25 страв із м'яса.