Нове обличчя комунізму: унікальна книга проливає світло на захоплення Заходу лівими ідеями

01.02.2023
Нове обличчя комунізму: унікальна книга проливає світло на захоплення Заходу лівими ідеями

Книга «Нашим світом керує привид комунізму».

В Україні триває декомунізація. У країні знесли пам’ятники Леніну та перейменували вулиці, названі на честь лідерів кривавої епохи.

 

Країна прямує до Європи й усіляко намагається загоїти рани, завдані комуністичним періодом.


Водночас багато хто висловлює занепокоєння, мовляв, світ приховує у собі інші загрози: високі податки, надмірну бюрократизацію, насаджування квот щодо мігрантів, моральну розбещеність, нівелювання культурної ідентичності та інші.

 

І мало хто здогадується, що все це й багато інших негативних явищ є просто видозміненою формою комуністичної ідеології, так званим ненасильницьким комунізмом, який у такий завуальований спосіб уже сповна заволодів західним світом, обдуривши тих, хто думав, що з комунізмом уже покінчено.


Ці процеси дуже детально викладено в книзі «Нашим світом керує привид комунізму». У ній з абсолютно нової точки зору й на основі численних фактів пояснюються події, які відбулися у світі впродовж останніх 100 років.

 

Можна дізнатися, як комунізм захопив великі міжнародні організації й очолив міжнародні рухи, як він увійшов до системи освіти, органів правосуддя та влади великих держав, як він руйнує інститут сім’ї й традиційні цінності, як загострює конфлікти, насаджує хаос у політиці та економіці, як придушує релігії, маніпулює законами, контролює ЗМІ й навіть підтримує міжнародний тероризм.

 

Найголовніше, ви довідаєтеся, яка кінцева мета всіх цих планів, котрі комунізм систематично реалізовує, а також як можна цьому ефективно протидіяти.


Водночас у книзі приділяється значна увага країнам, де комунізм стоїть при владі й сьогодні, зокрема Китаю. Змінивши економічну систему, країна залишається жорсткою в політичному плані з тим самим репресивним апаратом.


Компартія Китаю досі не реабілітувала 80 млн власних громадян, яких вона, захопивши владу в 1949 році, убила в різних жорстоких кампаніях.

 

Придушення інакодумства, рабська праця, повний контроль влади над інтернетом і ЗМІ, переслідування вірян і насаджування атеїзму, суцільна корупція та зневажання людської гідності — ось на що перетворила компартія колись величний Китай, який був колискою розвитку й духовності східного світу. Та найстрашніше — це вбивства невинних заради отримання їхніх органів.


Небувалою на планеті формою зла назвав канадський правозахисник, лауреат Нобелівської премії миру Девід Мейтас вирізування органів у в’язнів сумління в Китаї.

 

Згідно з нещодавно оприлюдненою заявою ООН, затриманим з-поміж етнічних, мовних або релігійних меншин примусово проводять УЗД або рентгенівське обстеження внутрішніх органів, а також беруть кров на аналіз.

 

Результати цих досліджень реєструють у базі даних донорів органів. Водночас найчастіше вирізають серце, нирки, печінку та рогівки очей.


Органи вирізають в уйгурів, тибетців, мусульман і християн, але найчастіше — в послідовників духовної практики Фалунь Дафа.

 

Останніх китайська влада почала переслідувати понад 20 років тому, коли кількість прибічників цього вчення значно перевищила кількість членів компартії Китаю (КПК).

 

Тогочасний лідер КПК Цзян Цземінь угледів у зростанні популярності вчення загрозу для свого нероздільного правління. Адже принципи Фалунь Дафа — істина, доброта, терпіння — не сумісні з боротьбою, ненавистю та насиллям, які пропагує компартія.

 

А через те, що прихильники вчення завдяки виконанню енергетичних вправ стали здоровими, вони й стали основними донорами органів.


У 2019 р. незалежний міжнародний Трибунал щодо Китаю підтвердив, що видалення органів відбувалося впродовж багатьох років у всьому Китаї в значних масштабах, і кваліфікував ці дії як злочини проти людяності.


Припинити примусове вирізання органів закликають Європарламент і Конгрес США у своїх резолюціях.


Ознайомитися з книгою можна на сайті: fofg.in.ua, натиснувши праворуч на віконце «Нашим світом керує привид комунізму».