Відкликані Богом у вирій: розвідники Святоша, Непийпиво, Тарасій та Аполлон героїчно загинули на території рф

28.12.2022
Відкликані Богом у вирій: розвідники Святоша, Непийпиво, Тарасій та Аполлон героїчно загинули на території рф

34-річний Юрій Горовець («Святоша»). (Фото з відкритих джерел)

На початку тижня в російському ФСБ заявили про «ліквідацію української диверсійної групи» на кордоні між Україною та Брянською областю. Традиційно рашисти вигадали і навіть зняли відео про свою геніально сплановану та успішно проведену спецоперацію.


Але, на жаль, цього разу їхня постановка виявилася не стовідсотковим фейком.

 

«За Батьківщину в боротьбі зі споконвічним ворогом України життя віддали 34-річний Юрій Горовець («Святоша»), 32-річний Максим Михайлов («Непийпиво» ), 38-річний Тарас Карпюк («Тарасій» )­ і 19-річний Богдан Лягов («Аполлон»), — повідомив виданню «Патріоти України» військовослужбовець ЗСУ, лідер громадської організації С14 Євген Карась.

— Вони здійснили безліч ризикованих бойових виходів у тил ворога, були причетні до «бавовни» на території держави-агресорки й усупереч «браваді» окупантів так і не далися ворогові живими».

 

                          32-річний Максим Михайлов («Непийпиво» ) ­ і 19-річний Богдан Лягов («Аполлон»).

 

За словами Євгена, четверо героїв не раз підривали військові об’єкти в Бєлгородській, Брянській та Курській областях і до останнього­ подиху залишалися невловимими для ворожих спецслужб.

 

Судячи з оприлюднених фото, безстрашні розвідники загинули, натрапивши на мінне поле.

 

«Все довкола вибухало. Але ворожа міна... буває..., — написав Євген. — Група героїв у повному складі відкликана Богом у вирій».


А тим часом уже вдруге за останній місяць злетів у повітря військовий аеродром в Енгельсі, звідки ворог відправляє бомбардувальники нищити наші мирні міста. За попередніми даними, українські безпілотники вивели з ладу кілька машин, а головне підірвали центр управління польотами. Рашистські ЗМІ повідомляють про смерть трьох­ військовослужбовців, які нібито загинули від уламків збитого дрону. Але наші експерти цю новину вже піддали сумніву, оскільки з ППО в рашистів наразі є непереборні проблеми. Причому артилеристи ЗСУ новим успішним прильотом привітали супротивників саме в день їхнього професійного свята. «Листівка» виявилася гарячою.


До речі, окупантам нині бракує не лише засобів ППО, а й простих снарядів разом із злагодженими діями вищого військового керівництва. Днями найманці «Вагнера» записали відео, в якому скаржаться на брак боєприпасів у районі Бахмута. Їхній ватажок Євген Пригожин підтвердив факт арсенального голоду, звинувативши в цій оказії начальника ген­штабу Валерія Герасимова.


Але, як з’ясувалося, в тій публічній різні є й більш глибокий конфлікт, за яким криється гризня титулованих терористів за воєнний бюджет.

 

«Між угрупованням Пригожина та Кадирова (власниками приватних армій) і угрупованням міністра оборони Шойгу та начальника генштабу Герасимова йде непримиренна боротьба, — прокоментував ситуацію редактор видання «Цензор. Нет» Юрій Бутусов. — Пригожин і Кадиров хотіли б прибрати Шойгу та Герасимова, замінивши їх своїми ставлениками. Цей конфлікт давній і непримиримий — фірми Пригожина неодноразово намагалися зайняти місце основного постачальника харчування для міноборони, але щоразу Шойгу відбивав ті спроби. І ось тепер від Бахмута залежить доля багаторічної інтриги».


Було б добре, якби в цій міжусобній війні вони якнайшвидше повбивали один одного. Уся б планета зітхнула з полегшенням.