Гарматне м'ясо: під Бахмутом окупанти зазнають величезних втрат

16:29, 26.12.2022
Гарматне м'ясо: під Бахмутом окупанти зазнають величезних втрат

На найгарячішому Бахмутському напрямку ворог втрачає чимало особового складу

Керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив, що на Донеччині під Бахмутом втрати російських загарбників величезні, тому ворог не припиняє стягувати «гарматне м’ясо»,

 

Як інформує Україна молода, про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

 

«Уповільнення там (на лінії фронту біля Бахмута – ред.) не відбувається. Це може свідчити, що загарбники підтягують свої резерви, тому що втрати окупантів, так званих «лнр», «днр», які там ще лишилися, вони, дійсно, величезні. І втрати приватних військових компаній теж, їх просто там не рахують, це фактично гарматне м’ясо. Вони підвозять все нові і нові сили», - сказав очільник області.

 

Він зазначив, що при тому, що у ворога біля Бахмута йде певна передислокація і перегрупування перед черговими атаками, він постійно обстрілює саме місто Бахмут, саме його інфраструктуру, «яка вже більш ніж на 60% є або частково, або повністю знищена».

 

За словами начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова, єдине місце, де російські загарбники зараз ще намагаються наступати — це Бахмут,але особливих успіхів на цьому напрямку не мають. За його словами, рф спробує сконцентрувати свої сили трохи на північ.

 

Як повідомляла УМ, у тимчасово окупованій Горлівці Донецької області українські захисники, завдяки інформації від українського підпілля, точковим ударом знищили понад сотню російських окупантів.