Партія чесного капіталу,

02.11.2021

Більшовицька безбожна диктаторська влада, замаскована незрозумілою ідеєю диктатури пролетаріату, не хотіла змінюватися, розвиватися, жорстоко карала розумну опозицію.

 

Це стало причиною розвалу Радянського Союзу...


В Україні з’явилася зрозуміла ідея служіння народу, і це чудово. Але! Не створено механізмів і структур відповідальних за чесне служіння.

 

В середовищі так званих «слуг» з’явилася щира, відкрита, сердечна опозиція: Вова, годинник цокає не на твою користь — іди вже. У нинішнього президента України ще є нагода зміцнити і реалізувати ідею служіння українському народові: створити Партію чесного капіталу і цю партію наповнити почесними членами — меценатами, добродіями, які в минулі часи чесно, самовіддано служили українському народові, а нинi будуть оцінені, шановані.


Слово «олігарх», витягнуте невідь-звідки, стало в Україні токсичним, огидним, як слова «паразит» чи «грабіжник».

 

Я б замінив його словом «представник нечесного капіталу». «Слугам» же потрібно змінюватися, і тоді наше життя також зміниться.


А зміщеному голові Верховної Ради є нагода зміцнити і реалізувати ідею служіння народу, створивши партію захисту людини і природи від нечесного капіталу, а також механізми і структури такого захисту.


Історія знає чимало самовідданих захисників народу, які можуть слугувати прикладом для наслідування сучасникам. Але, на жаль, вся історія людства — це приклад нищення природного середовища. Виходить, що навіть світ тварин, який підкоряється своїм неписаним законам, має спосіб життя кращий, ніж у людини.

 

Олександр ЯВТУХІВСЬКИЙ
Деражня, Хмельницька область